thankats Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά. να ρωτήσω. υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα χρωμάτων για να βάψει κάποιος μια κιθάρα, και αν ναι που μπορώ να τα βρω στο κέντρο?? ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 για να βάψει κάποιος μια κιθάρα με πινέλο, σπρευ, κομπρεσέρ, εμποτισμό, μαρκαδόρο....? Τι από όλα? Πριν αρχίσετε τα σχόλια :D....αυτή είναι με μαρκαδόρους, λουστραρισμένη από το Κακανιάρη. Την έχω δει από κοντά και ήταν πολύ ωραία Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 @Marathon: Για πες όμως, τι μαρκαδόρους, τι προεργασία, τί λούστρα; Με το τσιγγέλι θα στα βγάζουμε μάστορα; :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 με πινέλο, σπρευ, κομπρεσέρ, εμποτισμό, μαρκαδόρο....? Τι από όλα? Πριν αρχίσετε τα σχόλια :D....αυτή είναι με μαρκαδόρους, λουστραρισμένη από το Κακανιάρη. Την έχω δει από κοντά και ήταν πολύ ωραία Ω ρε, ωραία δουλειά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 @Marathon: Για πες όμως, τι μαρκαδόρους, τι προεργασία, τί λούστρα; Με το τσιγγέλι θα στα βγάζουμε μάστορα; :D -Προεργασία νομίζω Κακανιάρης -Μαρκαδόροι -εάν δεν κάνω λάθος- αυτοί Uni Posca PC-5M 15 Color Markers set 1.8-2.5mm -Λούστρα 2 συστατικών, γυάλισμα, βούρτσες...κλπ...-σίγουρα- Κακανιάρης Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Το εικαστικό το έκανε το παλλικάρι που δεν θυμάμαι το όνομά του, ρωτήστε το Κακανιάρη Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thankats Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 ήθελε κάποια προεργασία το ξύλο πριν το ζωγραφίσεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 ήθελε κάποια προεργασία το ξύλο πριν το ζωγραφίσεις?? 1) Δεν την έχω ζωγραφίσει εγώ...είμαι πια πολύ τεμπέλης για τέτοια!! 2) Νομίζω ότι όλες οι τεχνικές χρειάζονται προεργασία ανάλογη με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις. Ακόμα και στη δικιά μου τεχνική, που ουσιαστικά "τυπώνω" τις κιθάρες, το σώμα προετοιμάζεται κανονικά σαν να βάφεται για 2 συστατικών (αφού λουστράρεται και με 2 συστατικών). Eδώ θα δεις μία από τις πρώτες μου που έχει μικτή τεχνική (τύπωμα και αερογράφο). http://www.customshop.gr/?btp_work=the-bw-project Η άσπρη που φαίνεται στις πρώτες φωτογραφίες είναι η προεργασία για να δεχθεί όλα τα υπόλοιπα στάδια. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Sorry για την αργοπορημένη απάντηση...δεν είχα δει την ανάρτηση Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2015 Δάσκαλε μη μοιράζεσαι τη γνώση με τους αδαείς, άστη να μείνει μεταξύ ημών των πεφωτισμένων λαίμαι...............κάτι τέτοιο έγραψε ο Μ. Αλέξανδρος στον Αριστοτέλη και αυτός δεν τον άκουσε. Είδες μετά τι έγινε δάσκαλε. Κανονίσου λοιπόν δάσκαλε της εναλλακτικής ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση