Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Internet σε Lap top

kbasilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρεπει να έχουν χαλάσει οι διευθύνσεις DNS κτλ.

Πάρε τηλ στην HOL και θα σου πουν πού ακριβώς να μπεις και να ελέγξεις αν ειναι σωστές οι διευθύνσεις

Θα πρεπει να μπεις στο router και να δεις αν η επιλογη DHCP ειναι ενεργοποιημενη.

Mετα πρεπει να μπεις στα network settings και adapter settings των windows 10 και θα πρεπει να κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις.

Και εδω τελειωνει η βοηθεια μου δυστυχώς γιατι δεν εχω ιδεα απο τις ρυθμισεις των windows 10, θα πρεπει να συμβουλευτεις τη microsoft help page για να σε οδηγησει, γιατι τα πραγματα δεν πρεπει να ειναι οπως τα ξερω τουλαχιστοv εγω, για θεματα TCP/IP, DNS κλπ. 

Ακομα δεν πηγα στα 10.

I am so sorry.

Αν του πρόβλημα είναι από τον Ρούτερ ή γενικότερα από την Hol δεν θα έπρεπε να έχει και σταθερός υπολογιστής πρόβλημα.

Τα ρημάδια τα 8 δεν τα έχω δουλέψει.Στα παλιότερα ήταν control panel/ system/ hardware/ device manager.

ΕΔΙΤ: Από γνωστούς και φίλους που πέρασαν από τα 8 στα 10 έχω ακούσει μόνο προβλήματα μετά το upgrade.

Αν καταφέρω και το βρω τότε τι θα πρέπει να τσεκάρω?

π,χ, αν έχει μέσα φάκελο με drivers?

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Αν καταφέρω και το βρω τότε τι θα πρέπει να τσεκάρω?

π,χ, αν έχει μέσα φάκελο με drivers?

Αν για κάποια αιτία έχουν χαθεί οι drivers θα δεις ένα ερωτηματικό στο εικονίδιο του network adapters. Τότε θα πρέπει να τους επανεγκαταστήσεις από το CD (που λογικά θα υπάρχει σε αυτά που περιείχε η συσκευασία του laptop). Διαφορετικά θα το κατεβάσεις από το site της εταιρίας από το net.

all this has happened before and will happen again

@kbasilis. Δεν ειναι σωστο το συμπερασμα σου. Ειναι θεμα ρυθμισεων. Δεν ισχύει το οτι  αυτο που σου γραφω να κανεις δεν ειναι η λυση σου, επειδη αμα ηταν ετσι δεν θα ειχες πουθενα  ιντερνετ.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

@kbasilis. Δεν ειναι σωστο το συμπερασμα σου. Ειναι θεμα ρυθμισεων. Δεν ισχύει το οτι  αυτο που σου γραφω να κανεις δεν ειναι η λυση σου, επειδη αμα ηταν ετσι δεν θα ειχες πουθενα  ιντερνετ.

Λάθος το έγραψα εγώ γιατί στο μήνυμά μου το έγραψα για απορία αντί για ερωτιματικό έβαλα τελεία.

Οπότε να κοιτάξω για την Hol ασχέτως αν δουλεύει ο άλλος υπολογιστής?

Flying High Again

Γράφει κάτω στα δεξιά ότι συνδέεται αλλά δεν έχει πρόσβαση στο Internet

Αυτο δείχνει οτι δεν εχει πρόβλημα το ρουτερ ή τα καλώδια ή η σύνδεση. Αλλα οι ρυθμίσεις και αριθμοί διευθύνσεων του συγκεκριμένου υπολογιστή. Αν έφταιγαν οι drivers δεν θα συνδέονταν ο υπολογιστής, και σε  θα έδειχνε δεξιά κάτω οτι συνδέθηκε

Your Ear Rulez!

Λάθος το έγραψα εγώ γιατί στο μήνυμά μου το έγραψα για απορία αντί για ερωτιματικό έβαλα τελεία.

Οπότε να κοιτάξω για την Hol ασχέτως αν δουλεύει ο άλλος υπολογιστής?

οχι για τον provider τη HOL , για το router και για τις ρυθμισεις δικτυου που ειναι windows 10 και δεν μπορω προσωπικα να σε καθοδηγησω να δοκιμασεις καποια πραγματα.

Απο την αλλη μπορεις να παρεις και την τεχνικη υποστηριξη της HOL και να πεις το προβλημα σου και να σε καθοδηγησουν αυτοι στις απαραιτητες ρυθμισεις και τα βηματα, θα το κανουν, δεν θα εχουν προβλημα. Εξηγησε τους την κατασταση και θα στο φτιαξουν για να μην παιδευεσαι.

Η.... παιδεψου λιγο και αμα δεν τα καταφερεις, παρτους :-)

οχι για τον provider τη HOL , για το router και για τις ρυθμισεις δικτυου που ειναι windows 10 και δεν μπορω προσωπικα να σε καθοδηγησω να δοκιμασεις καποια πραγματα.

Απο την αλλη μπορεις να παρεις και την τεχνικη υποστηριξη της HOL και να πεις το προβλημα σου και να σε καθοδηγησουν αυτοι στις απαραιτητες ρυθμισεις και τα βηματα, θα το κανουν, δεν θα εχουν προβλημα. Εξηγησε τους την κατασταση και θα στο φτιαξουν για να μην παιδευεσαι.

Η.... παιδεψου λιγο και αμα δεν τα καταφερεις, παρτους :-)

Το να παιδευτώ δεν είναι πρόβλημα το πρόβλημα είναι μην κάνω καμιά πατάτα.

Στην Hol  πολύ φοβάμαι πως θα μου πουν ότι αφού ο ένας υπολογιστής δουλεύει άρα το πρόβλημα είναι συγκεκριμένα στο laptop  :-\

Flying High Again

Το να παιδευτώ δεν είναι πρόβλημα το πρόβλημα είναι μην κάνω καμιά πατάτα.

Στην Hol  πολύ φοβάμαι πως θα μου πουν ότι αφού ο ένας υπολογιστής δουλεύει άρα το πρόβλημα είναι συγκεκριμένα στο laptop  :-\

Θα σου δώσουν τις ρυθμίσεις.  θα σε καθοδηγησουν.  Θα το δεις.  Βοηθάνε γι αυτό το θέμα.  Have faith.

Σε άλλο δίκτυο μπαίνεις; Πχ αν κάνεις το κινητό σου hotspot μπορείς να συνδεθείς εκεί; Αν ναι, τότε το θέμα δεν είναι στο laptop αλλά κάπου στο modem/σύνδεση άρα μιλάς με τον πάροχό σου.

Αν δεν συνδέεται, τότε το θέμα είναι στο laptop..

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Γεια χαρα. Κάνε τα εξής παρακάτω και στείλε μας το αποτέλεσμα:

1) Πάτα το Windows Key + R

2) Στο πλαίσιο που εμφανίζεται γράψε  cmd  και μετά enter

3) Στο μάυρο παράθυρο γράψε      ipconfig /all    και μετά enter

4) Αντιγραφή και επικόλληση ότι σου έβγαλε εδω!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου