RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Σε μια Les Paul copy που έχω, έχει ψιλοξεριζωθεί το stud από το tailpiece. βλ. και φωτό. Ποιος ξέρει με τι κόλλα μπορώ να το ξαναστερεώσω; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Είναι όντως πρόβλημα; Εννοώ, κολυμπάει εντελώς και δεν στέκεται σωστά ούτε με την τάση/τραβιέται; Αν ναι, εποξική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Ναι είναι πρόβλημα και νομίζω ότι ίιιισως να παίζει ρόλο και στον ήχο. Δεν θέλω εποξική όμως γιατί σύντομα μπορεί να θέλω να το αντικαταστήσω. Θέλω κάτι που είναι γερό μεν, αναστρέψιμο δε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Αυτά σφηνωτά δεν μπαίνουν; Εννοώ δεν έχουν απ'τη μάνα τους κόλλα - ίσως αν το βγάλεις και συμπληρώσεις λίγο ξύλο στην τρύπα μετα σφηνώσει σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Χρησιμοποιούν και κάποια κόλλα αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω ότι είναι μεγάλη η τρύπα για να βάλω ξύλο, έτσι κι αλλιώς. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Ray με ζέσταμα μπορεί να "λασκάρει" η εποξικη αν μελλοντικά θελήσεις να τ'αλλάξεις. Εναλλακτικά, μπορείς να ψάξεις για μεγαλύτερο bushing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Ένα (max δύο) "νοικοκυρεμένα" τυλίγματα με χαρτοταινία μπορεί και να σου λύσουν το πρόβλημα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Ένα (max δύο) "νοικοκυρεμένα" τυλίγματα με χαρτοταινία μπορεί και να σου λύσουν το πρόβλημα. Καλή ιδέα! Αν και θα προτιμούσα teflon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Καλή ιδέα! Αν και θα προτιμούσα teflon. Αυτό *μπορεί* να είναι εξαιρετική ιδέα. *Μπορεί*. Γιατί το teflon είναι για βίδωμα και μπορεί να βγει μαζί με το stud, no problem, αν δεν είναι αρκετό, ή να μην μπορεί να μπει αν παραείναι πολύ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Φλύδες απο οδοντογλυφίδες, στα τοιχώματα της τρύπας στο ξύλο (μπορείς και να τις κολλήσεις ελαφρά στο ξύλο), αύτο εννοούσα με γέμισμα ξύλου. Οι ταινίες δε νομίζω να δουλέψουν - ειδικά το τεφλόν πουναι και μαλακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση