elavd Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 http://www.youtube.com/watch?v=IOyEw9bT8yQ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Ο τύπος είναι ιδιοφυϊα. Το μόνο που του λείπει είναι ένα καλύτερο μικρόφωνο, ένα compressorάκι, λίγο distortion και λίγο delay και είναι έτοιμος να βγει -με χιλιάδες watt- στο ολυμπιακό στάδιο να τραβήξει solo στο Comfortably Numb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ θέλω Van Halen απο τον τύπο... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ θέλω Van Halen απο τον τύπο... :roll: Εν προκειμένω' date=' το "θέση-άρση" λέγεται "φύσα-ρούφα"? :lol: :lol: :lol: [dimicupo, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι χάνουσι'] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ θέλω Van Halen απο τον τύπο... :roll: Εν προκειμένω, το "θέση-άρση" λέγεται "φύσα-ρούφα"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εν προκειμένω δε θα μου φανεί περίεργο στο youtube να δούμε και εκτελέσεις απο το....κλασσικό για την περίσταση όργανο....εκείνο το ......βαθύπνευστο Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 απαιχτος ο τυπας μορφη!! 8O Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2006 8O 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Σιγα τώρα μην τα κάνει όλα αυτά με γυμνά χέρια!!! Στην απίθανη περίπτωση που είναι αλήθεια , ε τι να πω, δεν έμεινε πια και τίποτα άλλο να...ανακαλυφθεί. Τα είδαμε όλα πιά. P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Σιγα τώρα μην τα κάνει όλα αυτά με γυμνά χέρια!!!Στην απίθανη περίπτωση που είναι αλήθεια ' date=' ε τι να πω, δεν έμεινε πια και τίποτα άλλο να...ανακαλυφθεί. Τα είδαμε όλα πιά.[/quote'] ε ναι! δεν νομιζω να γινεται...δεν μου φενεται καθολου λογικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Σιγα τώρα μην τα κάνει όλα αυτά με γυμνά χέρια!!!Στην απίθανη περίπτωση που είναι αλήθεια ' date=' ε τι να πω, δεν έμεινε πια και τίποτα άλλο να...ανακαλυφθεί. Τα είδαμε όλα πιά.[/quote'] Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο είναι αληθινό ή αν έχει πέσει "ψαλίδι" αλλά θεωρητικά γίνεται. 8O 8O Δείτε: http://en.wikipedia.org/wiki/Manualism_(hand_music) και http://www.handini.com/ Ο δεύτερος έχει και ringtones!!!!! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση