Minoru Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 ψάχνω για φτηνό passive di box και στην ελληνικη αγορά βλέπω αυτα τα omnitronic συνεχεια μπροστα μου. Ειναι αξιοπιστα ειναι να πάω στην behringer λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι κατασκευασμα για ψυχρη συντηξη. ;D Μη φοβου. Μεχρι σημερα δεν εχω πεσει σε αναξιοπιστο DI. Προβληματα κατα καιρους εχω, μετα απο αλλεπαλληλες πτωσεις, κλωτσιες, προσπαθειες μουσικων να βαλουν το καρφι στο βυσμα του xlr κλπ. Παρε οτι σου αρεσει. Αν το σεβαστεις θα σε σεβαστει. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ! είναι και το θέμα του ήχου . κάπου διάβασα ότι πληρώνεις παίρνεις. Είναι έτσι ή όλα τα di βγάζουν περίπου τον ίδιο ήχο? Αν είναι έτσι θα πήγαινα και στα 120ευρο για κάτι τέτοιο http://www.proel.com/index.php?route=product/product&product_id=2553 το οποίο δεν ξέρω τι ήχο βγάζει αλλα φαίνεται ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 Ενας μετασχηματιστης προσαρμογης ειναι μεσα σε ενα στιβαρο κουτι. Ποσο χαλια να ειναι ενας μετασχηματιστακος ::) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 αρα λες οσο φτηνο και να είναι δεν γίνεται να είναι και πολύ χάλια... χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση