Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 από τους 16 Strings Έμπλεξες τα strings με τα bars. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2015 Έμπλεξες τα strings με τα bars. ;D Γεράματα φίλως. Είχα και το νού μου στο Festival... ;) Σε ευχαριστώ πάντως Διορθώνω Το βίντεο έγινε με την κάμερα του Γιάννη από τους Behind 12 Bars Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 το έχω δει κι εγω και απλα να αναφερω τα συγχαρητηρια μου και καλή συνέχεια σε οτι κάνετε!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Κωστάκη μου εγώ δεν έχω Φου Μπου, οπότε σας βλέπω εδώ. Βροντερά τα αγόρια 8) Πολύ ωραίο/ ωραίοι και ο... μαονίστας κιθαρίστας (εκ του μαχόγκανι για να μην παρεξηγηθώ), τα βαράει πολλάν καλά- που λένε και στο νησί ;D Βλέπω δε, ότι παίζεις με αρκούντως ... παραδοσιακό Jazz Bass του οποίου την ύπαρξη αγνοούσα. :D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω δε, ότι παίζεις με αρκούντως ... παραδοσιακό Jazz Bass του οποίου την ύπαρξη αγνοούσα. :D Yeap! ;D Το φτιαξα επιτέλους (και όπου να ναι έρχεται και το PJ).... Έλα αύριο (κοντά σου θα μαστε) να το δεις με το δίδυμο αδελφάκι του που θα χει ο Σωτήρης των Wire (και το λαλεί καλύτερα) .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση