johnwow13 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Ας αφήσουμε αυτά και ας πούμε για τους 5 από εδώ μέσα που κάνουν το πιο πολύ τρολλάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Ας αφήσουμε αυτά και ας πούμε για τους 5 από εδώ μέσα που κάνουν το πιο πολύ τρολλάρισμα Εσυ και τα αλλα 4 προφιλ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Εσυ και τα αλλα 4 προφιλ σου +5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Τελικα πιο κΣυλο εχει πιο πολυ gain? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnwow13 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Εσυ και τα αλλα 4 προφιλ σου Πάλι τρόλλαρεις.. Τους έχεις βγάλει όλους εκτός συναγωνισμού. Η πρώτη θεση σου ανήκει.. Σίγουρα δεν ειμαι ό μονος που σε έχει πάρει πρέφα εδώ πέρα. Και θα σε απογοητεύσω, αλλο προφίλ δεν εχω σε αυτο το φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Η πρώτη θεση σου ανήκει.. Θελω να ευχαριστησω ολους οσους με στηριξαν ολα αυτα τα χρονια στο δρομο μου προς την κορυφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Τελικα πιο κΣυλο εχει πιο πολυ gain? Δεν ξερω, αλλα στο gain θα εχει πολύ κΣυλο! ;D (Σημ.: στην άκρη λοιπόν την πλακα, το παλικάρι ρώτησε κατι γενικό, έχοντας κατι συγκεκριμένο στο μυαλό οπως φαίνεται. Πχ, και εγω όταν ήμουν πιτσιρικάς, αν δεν πνιγοτανε το σήμα απο την παραμόρφωση, και δεν ήταν στο full το gain στο boss metal zone, δεν μπορούσα να παίξω...) Τώρα, μπορούμε να αρχίσουμε μια πιο εποικοδομητική συζήτηση πανω στο thread. Ε; Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Άσε το gain, περισσότερο cowbell θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Τελικα πιο κΣυλο εχει πιο πολυ gain? Ωωωωωωχχχχ με τους νούμπες εδώ μέσα. Μαχόγκανι φίλος. ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛ (Και γεμιστά χωρίς κιμά) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Πχ, και εγω όταν ήμουν πιτσιρικάς, αν δεν πνιγοτανε το σήμα απο την παραμόρφωση, και δεν ήταν στο full το gain στο boss metal zone, δεν μπορούσα να παίξω...) Τώρα, μπορούμε να αρχίσουμε μια πιο εποικοδομητική συζήτηση πανω στο thread. Ε; Οχι,εγω ακομη δεν μπορω να παιξω αλλιως και ας περασαν 30 χρονια απο τοτε που ημουν πιτσιρικας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση