Προς το περιεχόμενο

Monitor από την Gibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Les Paul 6... επιτέλους εδέησα να τα ακούσω...

αναλυτικότατα, με φοβερές χαμηλές για το μέγεθός τους και σε έκταση και σε έλεγχο, ισορροπημένα συχνοτικά, με πολύ καλές δυναμικές και τέλος αχρωμάτιστα χωρίς να θυσιάζουν τον "μουσικό" χαρακτήρα "σκληραίνοντας" ψηλά, ώστε να μπορεί άνετα κάποιος να τα χρησιμοποιεί και ως το βασικό του αναπαραγωγικό σύστημα...

Les-Paul-Monitor_500.jpg

μου άρεσαν  παρα πολύ και εμφανισιακά αλλά αυτό είναι υποκειμενικό (έπαιζα και πολλά χρόνια με les paul)... μπράβο στην gibson και προσωπικά προτείνω σε όποιον ενδιαφέρεται για μόνιτορ σε αυτή την κατηγορία τιμής να τα ακούσει οπωσδήποτε...

http://www.gibson.com/Products/Pro-Audio/2015/Les-Paul-6-Reference-Monitor.aspx

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε Goldtop δε βγαινουν?  ;D

Ηταν μια αναπαντεχη κινηση απο την Gibson, δεν το περιμενα. Επειδη εμπιστευομαι την κριση σου και τα αυτια σου ποια αλλα monitor στην κατηγορια του θεωρεις οτι χτυπαει στα ισια? Η τιμη (799$) ειναι για το ζευγαρι?

Σε Goldtop δε βγαινουν?  ;D

Ηταν μια αναπαντεχη κινηση απο την Gibson, δεν το περιμενα. Επειδη εμπιστευομαι την κριση σου και τα αυτια σου ποια αλλα monitor στην κατηγορια του θεωρεις οτι χτυπαει στα ισια? Η τιμη (799$) ειναι για το ζευγαρι?

Πρέπει να είναι για ένα μόνο και είναι λίγο τσιμπημένο κατά τη γνώμη μου. Βέβαια ο npap θα έχει πολύ μεγαλύτερη πειρα σε monitors οπότε θας μας πει αν αξίζει με βάση τον ανταγωνισμό.

• Guru

Ηταν μια αναπαντεχη κινηση απο την Gibson, δεν το περιμενα.

η gibson έχει εξαγοράσει εδώ και καιρό τεράστιες audio εταιρείες (ONKYO, TEAC κα) αποκτώντας άμεση πρόσβαση στην τεχνογνωσία τους, οπότε κακώς δεν το περίμενες... ;) :)

ποια αλλα monitor στην κατηγορια του θεωρεις οτι χτυπαει στα ισια?

αν έψαχνα μόνιτορ γύρω στα 1500€ θα ήταν προτεραιότητα μου πριν την τελική απόφαση... οπότε ναι θεωρώ ότι χτυπάει στα ίσα οποιοδήποτε έχω ακούσει-δουλέψει σε αυτά τα χρήματα... αν θες να αναφερθώ συγκριτικά για κάποιο συγκεκριμένα (και βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά βέβαια) πες μου...

Πρέπει να είναι για ένα μόνο και είναι λίγο τσιμπημένο κατά τη γνώμη μου.

ναι η τιμή είναι για τεμάχιο... όσο για το "τσιμπημένη" δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κοστολογηθεί από την gibson 100-200€ παρακάτω, αλλά το σίγουρο (kate me ;D) είναι ότι αξίζει αυτά που ζητάει...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου