Προς το περιεχόμενο

Morphine Social Club - radioactive. (demo EP)

mustafank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, έχω στα χέρια μου τα πρώτα ολοκληρωμένα δείγματα και σας τα παραθέτω.

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη και κριτική είτε σε σχέση με το τεχνικό είτε σε σχέση με το "καλλιτεχνικό" μέρος.

:)

https://app.box.com/s/q2svceued5tqkio2ayni35v9jl1w0agp

https://app.box.com/s/mggrqo4tfbc1kxaedxej25y0pkdbibui

https://app.box.com/s/3y5c4rf414b7cii68e18ansda2eew54z

https://app.box.com/s/vipyxy2jf0b2r2r4f6a7mn4pzguszfds

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα με αρέζουν λόγω ύφους ;D

Στο πρώτο έχουν πέσει πολλές μπάσες συχνότητες, όπως και στα υπόλοιπα. Αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα στις πρόβες και τα λιβέ. Θέλουν προσοχή στη διαχείριση και διακριτότητα των οργάνων, διαφορετικά το πράμα καταντάει εύκολα βαβούρα.

Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή σας στη παραγωγή, αλλά για το λάιβ αυτός ο ήχος, θέλει πολύ προσοχή, αν συνυπολογίσεις, πως τα μηχανήματα στα μαγαζιά είναι συνήθως γιούχου. Εκτός αν το γκρουπ έχει αυτοκυριαρχία και ηχολήπτη.

No one wants an alien

Ahoy Γιάννη!

Κατα πρώτον, μπράβο για τις ραγδαίες εξελίξεις, τώρα σας ακούμε σωστά!

Για τα κομμάτια

1. 22.2 - Μ αρεσε πολυ! Καλή φάση και η ψυχεδέλεια (Muff με αναλογικό delay και fiddling with da knobs? :) )

2. King Lizard - Πολυ δυνατό ιντρο, καποια φαλτσακια αν ακουσα καλα απο τη μεση και μετα νομιζω στις lead slide, ίσως να μπορούσε να ναι λίγο πιο σύντομο και περιεκτικό :)

3. AM - Δυνατό, Σωστή διάρκεια

4. Fuel Wars - Αυτό ήταν τελείως εκτος γουστου μου, δε ξερω τι με χαλασε, το βασικό riff ισως και τα drums οπως συνδυάστηκαν. Ωραία η διακοπή και το ξαναμπασιμο

Γενικά μπράβο, ακούγεστε σαν δεμένη μπαντα πλεον και με λίγο υλικό παραπάνω ανετα θα προσελκύσετε κόσμο για live! Με τις μίξεις κτλ δεν το χω οποτε δεν εκφερω γνωμη, καλή συνέχεια και περιμένουμε να ακούσουμε και τα υπολοιπα κομματια που θα περιέχονται στο δισκο ;)!

ΥΓ: Τραγουδάει σε ολα τα κομματια το ίδιο άτομο;

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Εμένα με αρέζουν λόγω ύφους ;D

;D ;D ;D

Στο πρώτο έχουν πέσει πολλές μπάσες συχνότητες, όπως και στα υπόλοιπα. Αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα στις πρόβες και τα λιβέ. Θέλουν προσοχή στη διαχείριση και διακριτότητα των οργάνων, διαφορετικά το πράμα καταντάει εύκολα βαβούρα.

Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή σας στη παραγωγή, αλλά για το λάιβ αυτός ο ήχος, θέλει πολύ προσοχή, αν συνυπολογίσεις, πως τα μηχανήματα στα μαγαζιά είναι συνήθως γιούχου.

Οι μπάσες συχνότητες είναι ένα θέμα και -εν μέρει- είναι επιλογή μας αυτός ο ήχος. Στα 2 λαιβ, που δώσαμε, προσπαθήσαμε να μην έχουμε βαβούρα, αλλά δεν τα καταφέρναμε, πάντα.

Εκτός αν το γκρουπ έχει αυτοκυριαρχία και ηχολήπτη.

;D

Κάνουμε ομαδική yoga για αυτοκυριαρχία και αυτοσυγκράτηση.

Ahoy Γιάννη!

Κατα πρώτον, μπράβο για τις ραγδαίες εξελίξεις, τώρα σας ακούμε σωστά!

τενκ γιου, τενκ γιου.. :P ;D

1. 22.2 - Μ αρεσε πολυ! Καλή φάση και η ψυχεδέλεια (Muff με αναλογικό delay και fiddling with da knobs? :) )

ZVex fuzz factory και - εκ των υστέρων- προσθήκη delay, στο ηχογραφημένο σήμα. ;)

2. King Lizard - Πολυ δυνατό ιντρο, καποια φαλτσακια αν ακουσα καλα απο τη μεση και μετα νομιζω στις lead slide, ίσως να μπορούσε να ναι λίγο πιο σύντομο και περιεκτικό :)

Τα φαλτσάκια στις slide, όσο κι αν προσπαθήσαμε, δεν τα αποφύγαμε 100%, τελικά :( .

Για τη διάρκεια, βασικός υπαίτιος είμαι εγώ, που τράβηξα τόσο πολύ το σόλο, στο τέλος του κομματιού. :P

3. AM - Δυνατό, Σωστή διάρκεια

4. Fuel Wars - Αυτό ήταν τελείως εκτος γουστου μου, δε ξερω τι με χαλασε, το βασικό riff ισως και τα drums οπως συνδυάστηκαν. Ωραία η διακοπή και το ξαναμπασιμο

Ένα από τα θέματα, που έχουμε ως μπάντα, είναι η ανομοιογένεια των κομματιών, λόγω διαφορετικού μουσικού υπόβαθρου.  :-\

Το Fuel Wars είναι - ηχητικά - το πιο "σκληρό" από τα κομμάτια μας, κάτι, που, ωστόσο δε βγαίνει και τόσο πολύ στην ηχογραφημένη εκδοχή του.

ΥΓ: Τραγουδάει σε ολα τα κομματια το ίδιο άτομο;

Στο Fuel Wars τραγουδάει ο ντράμερ. ;)

Σας ευχαριστώ, αμφότερους, για την ακρόαση και τα σχόλια. :) :) :)

Τωρα δειχνουν οπως τους "πρεπει".Αφου ηταν φτιαγμενα για φωνη,τη χρειαζονταν

για να'ναι ολοκληρωμενα.

Δε με ενοχλησαν τα σλαιντ στο Lizard κι ας ειναι καπως "εξω".Φιουζιον ειπαμε παιζετε? ;D ;D

Θα συμφωνησω με τον Τακη,λιγοτερο και του λογου μου μ'αρεσει το Fuel,παντα ομως

σε σχεση με τα υπολοιπα.

Πιστευω οτι αν το εβλεπα λαιβ παρεα με τ'αλλα,θα γουσταρα.

Κι επιμενω,το ΑΜ κοβει κ..λους.

Ωραια πραγματα,μπραβο!

Τωρα δειχνουν οπως τους "πρεπει".Αφου ηταν φτιαγμενα για φωνη,τη χρειαζονταν

για να'ναι ολοκληρωμενα.

Δε με ενοχλησαν τα σλαιντ στο Lizard κι ας ειναι καπως "εξω".Φιουζιον ειπαμε παιζετε? ;D ;D

Θα συμφωνησω με τον Τακη,λιγοτερο και του λογου μου μ'αρεσει το Fuel,παντα ομως

σε σχεση με τα υπολοιπα.

Πιστευω οτι αν το εβλεπα λαιβ παρεα με τ'αλλα,θα γουσταρα.

Κι επιμενω,το ΑΜ κοβει κ..λους.

Ωραια πραγματα,μπραβο!

Ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια, φίλος!  :)

Μια διαφορετική μίξη του King Lizard.

Γνώμες/σύγκριση, σε σχέση με την προηγούμενη εκδοχή, παρακαλώ;

https://app.box.com/s/v92706zu39pflpz3gm2ytttphu5i9ai3

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ορίστε και η σελίδα μας στο bandcamp, για όποιον θέλει να κατεβάσει τα κομμάτια μας.

https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου