RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Πότε ήσουν επάνω; Έλα αφιέρωση. Βαβέλ σε ταινία του Λεζέ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 '81-'84,στο γυμνασιο. Μαρτυραμε και τα χρονια μας γμτ. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα πάντως αυτοί είναι για εμένα οι καλύτεροι ;D Το ότι κάνουν πλάκα είναι μπόνους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω ότι ο Alpatman αναφέρεται σε μια νοοτροπία που επικρατούσε σε ορισμένους hardcore μεταλικούς κύκλους εκείνη την εποχή ότι αν δεν ήσουν ναυάγιο της ζωής, να έχεις παρατήσει το σχολείο, να είσαι τη μισή μέρα "εκτός λειτουργίας" λόγω χαπιών και ούζου και να είσαι εγγεγραμμένος σε σύλλογο χουλιγκάνων, απλά ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΤΑΛΑΣ. Αν σε πετύχαινε κανείς σε συναυλία μέταλ ντυμένο κανονικά, όχι με μανικετόκουμπα, αλλά με μάλλινη μπλούζα και παντελόνι άλλο από φθαρμένο τζιν, κινδύνευες να φας ξύλο από ορισμένους ηλίθιους. otto## μάλλον δεν τα έζησες και δεν καταλαβαίνεις εκείνες τις εποχές. Σίγουρα δε τα έζησα διότι είμαι 30 ετών. Αλλά κάπου χάθηκα. Θέλετε να πείτε ότι το ντοκιμαντερ δείχνει την κάφρικη πλευρά μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Το ντοκυμαντέρ απ'ότι θυμάμαι δείχνει τη 'thrash' σκηνή. Μάλλον είναι κι αυτός ένας λόγος που δεν γίνονται αναφορές σε άλλες μπάντες (πέρα από το ό,τι μπορεί να "παίζει από πίσω" κατά τα λεγόμενα των προγραψάντων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 (πέρα από το ό,τι μπορεί να "παίζει από πίσω" κατά τα λεγόμενα των προγραψάντων). Χχαχαχαχα. Τι να παίζει ρε παιδιά; Μιλάμε για εργασία φοιτητών. Δε είναι επίσημο ντοκιμαντέρ στο χίστορι τσάνελ. ;D ;D ;D Ιλουμινάτι και μασόνους μυρίζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Έτσι πιστεύω κι εγώ, απλά το ντοκυμαντέρ έχει καλώς κατ'εμέ χρωματιστεί από κάποια πρόσωπα όσον αφορά την παρουσίαση. Πάνω κάτω όπως γίνεται στα πιο πολλά ντοκυμαντέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 με τραγουδιστή τον εξαιρετικό Γιάννη Κουτσελίνη ο οποίος είχε γυρίσει σε διάφορα σχήματα και τελικά έφυγε εξωτερικό. αυτόν τον θυμάμαι... νομίζω έπαιζε και πλήκτρα...είχε κάνει έναν ψιλοξενέρωτο σόλο δίσκο στα ελληνικά στα 90 κάτι πριν φύγει έξω ως John K... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Τώρα από ό,τι φαίνεται έχει προχωρήσει αρκετά. http://www.johnkoutselinis.com/home Γράφει scores για ταινίες. Μπράβο ρε Γιαννάκη... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Θυμήθηκα τους Deceptor. Πάλι με Κουτσελίνη στα φωνητικά νομίζω. Μπράβο φίλος, τους Deceptor δεν θυμόμουνα. @Φιούζιος- Μεσημεράκι και... βάλε ήταν, αλλά το λέμε πρωί για να κρατήσουμε τα προσχήματα ;D Ποιος να ξυπνούσε πρωί, μετά τα σαββατιάτικα μπεκρουλιάσματα στα γνωστά κλομπς της Γλυφάδας... ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση