Προς το περιεχόμενο

Metal from Hellas

otto##

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Νομίζω ότι ο Alpatman αναφέρεται σε μια νοοτροπία που επικρατούσε σε ορισμένους hardcore μεταλικούς κύκλους εκείνη την εποχή ότι αν δεν ήσουν ναυάγιο της ζωής, να έχεις παρατήσει το σχολείο, να είσαι τη μισή μέρα "εκτός λειτουργίας" λόγω χαπιών και ούζου και να είσαι εγγεγραμμένος σε σύλλογο χουλιγκάνων, απλά ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΤΑΛΑΣ.

Αν σε πετύχαινε κανείς σε συναυλία μέταλ ντυμένο κανονικά, όχι με μανικετόκουμπα, αλλά με μάλλινη μπλούζα και παντελόνι άλλο από φθαρμένο τζιν, κινδύνευες να φας ξύλο από ορισμένους ηλίθιους.

otto## μάλλον δεν τα έζησες και δεν καταλαβαίνεις εκείνες τις εποχές.

Σίγουρα δε τα έζησα διότι είμαι 30 ετών. Αλλά κάπου χάθηκα. Θέλετε να πείτε ότι το ντοκιμαντερ δείχνει την κάφρικη πλευρά μόνο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ντοκυμαντέρ απ'ότι θυμάμαι δείχνει τη 'thrash' σκηνή. Μάλλον είναι κι αυτός ένας λόγος που δεν γίνονται αναφορές σε άλλες μπάντες (πέρα από το ό,τι μπορεί να "παίζει από πίσω" κατά τα λεγόμενα των προγραψάντων).

(πέρα από το ό,τι μπορεί να "παίζει από πίσω" κατά τα λεγόμενα των προγραψάντων).

Χχαχαχαχα. Τι να παίζει ρε παιδιά; Μιλάμε για εργασία φοιτητών. Δε είναι επίσημο ντοκιμαντέρ στο χίστορι τσάνελ.  ;D ;D ;D Ιλουμινάτι και μασόνους μυρίζομαι.

Έτσι πιστεύω κι εγώ, απλά το ντοκυμαντέρ έχει καλώς κατ'εμέ χρωματιστεί από κάποια πρόσωπα όσον αφορά την παρουσίαση. Πάνω κάτω όπως γίνεται στα πιο πολλά ντοκυμαντέρ.

• Guru

με τραγουδιστή τον εξαιρετικό Γιάννη Κουτσελίνη ο οποίος είχε γυρίσει σε διάφορα σχήματα και τελικά έφυγε εξωτερικό.

αυτόν τον θυμάμαι... νομίζω έπαιζε και πλήκτρα...είχε κάνει έναν ψιλοξενέρωτο σόλο δίσκο στα ελληνικά στα 90 κάτι πριν φύγει έξω ως John K...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Τώρα από ό,τι φαίνεται έχει προχωρήσει αρκετά.

http://www.johnkoutselinis.com/home

Γράφει scores για ταινίες.

Μπράβο ρε Γιαννάκη...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Moderator

Θυμήθηκα τους Deceptor. Πάλι με Κουτσελίνη στα φωνητικά νομίζω.

Μπράβο φίλος, τους Deceptor δεν θυμόμουνα.

@Φιούζιος- Μεσημεράκι και... βάλε ήταν, αλλά το λέμε πρωί για να κρατήσουμε τα προσχήματα  ;D

Ποιος να ξυπνούσε πρωί, μετά τα σαββατιάτικα μπεκρουλιάσματα στα γνωστά κλομπς της Γλυφάδας...  ;D ;D ;D

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου