RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Και μ'αρέσει που τους κατηγορείς για αυτοαναφορά λες και εσύ δεν κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο. Επ... αυτό είναι δικό μου. α... το πρόβλημά σου, εσένα και του φίλου μας, ήταν ο "φιλόδοξος" (άντε "ματαιόδοξος" για να εξαντλήσω την αυστηρότητά μου) τίτλος της ερασιτεχνικής προσπάθειας των 2 παιδιών... μάστα... δεν έχω κάτι περισσότερο να πω... και σταματώ εδώ... καλημέρα Ray... Δεν είναι ακριβώς θέμα τίτλου. Αλλά όπως και να το κάνεις όταν αγνοείς μπαντάρες - και από πλευράς μουσικής και / ή από πλευράς πλήθους οπαδών - που έχουν βγει από άλλες πόλεις και πλασάρεις κάποιες, τεσπαν, ελλάσονες μπάντες που εσύ τυχαίνει να ξέρεις προσωπικά υπό τον βαρύγδουπο τίτλο "Metal in Hellas", ε, σόρρυ κιόλας, αλλά είσαι off. Θες να κάνεις κάτι τέτοιο; Ε κάνε μια έρευνα ρε αδερφέ. Ρώτα πέντε άτομα. Κάνε κάτι πλήρες. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Το μεγαλεπήβολο του τίτλου είναι μάλλον το μικρότερο πρόβλημα. Το αφιέρωμα αυτό είναι στημένο με τρόπο που δε μου αφήνει ιδιαίτερες αμφιβολίες: μάλλον είναι σκόπιμα αυτοαναφορικό, άρα το ότι είναι και περιχαρακωμένο τοπικά δεν είναι έκπληξη. Tο ότι εκτός των άλλων περιχαρακώνεται (πρόθυμα) μέσα στα χειρότερα των στερεοτύπων είναι μάλλον επιδίωξη kate me. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Το ειχα δει παλιοτερα αυτο το βιντεακι θυμαμαι οτι περιοριζεται χρονικα μονο στην δεκαετια του 80...κ κυριως στις πρωτες επιρροες των μεταλλαδων ακροατων αυτης της δεκαετιας... παραλειπει την δεκαετια του 90, η οποια τουλαχιστον για την εξτριμ Ελληνικη σκηνη (κ κυριως τις μπαντες της) ηταν ισως η σημαντικοτερη, ακομη κ απο την αντιστοιχη των 80ς απλων οπαδων της... λειπουν αναφορες σε δισκογραφικες ντοπιες που επαιξαν κ αυτες τον ρολο τους στην διαδωση της Eλληνικη σκηνης οπως π.χ της γνωστης Unisound ή του Οσμακ που με την τοτε Μολον λαβε εδωσε ευκαιρια ακομη κ σε ''μπαντες της γειτονιας'' να ακουστουν παραπερα...θυμαμαι οτι λειπουν πολλα απο κει μεσα... τα υπολοιπα κλισε των μεταλλαδων, στα οποια γινεται αναφορα ,δεν θα τα σχολιασω γιατι θεωρω οτι ειναι προ πολλου ξεπερασμενα κ παρωχημενα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 με την παροδο των χρονων καποια πραγματα καθισαν στην πραγματικη τους ουσια . το μεταλ , στην παροδο των δεκαετιων αποδειχτηκε το πιο 'κλισε ' και συντηρητικο ειδος έχεις χάσει πολλά επεισόδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω γράφτηκαν πολλές υπερβολές. Προφανώς και δεν είναι επαγγελματική παραγωγή και προφανώς η έρευνα δεν είναι αλλά ούτε και θα μπορούσε να είναι 100% πλήρης. Μιλάμε για δύο παιδιά που έκαναν μία εργασία. Περιείχε τρανταχτά ονόματα της εποχής (όχι όλα) και έπιασαν ανθρώπους από Αθήνα, Σαλονίκη, Κοζάνη κλπ. Εδω παρακολουθούμε κανονικά documentaries από μεγάλες εταιρίες και παραγωγούς να περιορίζονται σε 2 συνεντεύξεις. Σε ό,τι αφορά την έρευνα και την παρουσίαση ένα έχω να πω: Κρίνετε τους ανθρώπους με μεγαλύτερη επίεικεια διότι όλοι μας όταν παρουσιάζουμε μια δουλειά την επιζητούμε και πολλές φορές την απαιτούμε. Κοινώς, χαλαρώστε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Σε ό,τι αφορά την έρευνα και την παρουσίαση ένα έχω να πω: Κρίνετε τους ανθρώπους με μεγαλύτερη επίεικεια διότι όλοι μας όταν παρουσιάζουμε μια δουλειά την επιζητούμε και πολλές φορές την απαιτούμε. Κοινώς, χαλαρώστε λίγο. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Καλά μιλάμε έλιωσα στο γέλιο. Κάπου είναι ενας δημοσιογράφος και ρωτάει έναν πιτσιρικά: "Εσείς για τι ήρθατε εδώ;" και απαντάει ο μεταλάς: "Πάντως όχι για να δω τα μούτρα σου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gnd79 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 μα γινεται μεταλ αφιερωμα χωρις τον βενιζελo;; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 μα γινεται μεταλ αφιερωμα χωρις τον βενιζελo;; ;D Αφού το εγραψαν πιο πάνω. Το μεταλ είναι η μουσική των γιαπηδων. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 άρα το ότι είναι και περιχαρακωμένο τοπικά δεν είναι έκπληξη. Μια μικρή παρέμβαση- καθώς αυτή την εποχή και αυτή την σκηνή την έζησα εκ των έσω. Η Νέα Σμύρνη (η πλατεία και συγκεκριμένα ο Γαλαξίας) ήταν το «κέντρο του κόσμου» για αυτή την σκηνή/εποχή. Δεν είναι θέμα τοπικισμού, αλλά μια πραγματικότητα. Από όλες τις γύρω περιοχές μαζευόντουσαν όλοι για φραπόγαλα στον Γαλαξία- τα μέλη από τις πιο γνωστές μπάντες της εποχής. Στα τραπέζια του Γαλαξία φτιάχτηκαν γκρουπ, διαλύθηκαν, σε μουσικοσυνάξεις ακούστηκαν απίστευτες ατάκες, έγιναν καυγάδες - κυρίως Κυριακή πρωί ήταν το peak των συναντήσεων. Το ντοκιμαντέρ το έχω δει παλιότερα και σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει αποτυπώσει αυτή την εποχή ('80ς). Με αρκετές από τις φάτσες που κάνουν παρέλαση έχω παίξει μαζί- και φυσικά έχουμε πιει άπειρους καφέδες. Ακόμα και η δική μου φάτσα υπάρχει στο ντοκιμαντέρ- κάγκουρας μεταλάς πιτσιρικάς ;D ;D ;D Σίγουρα οι δημιουργοί του το έφτιαξαν με μια λογική fanzine, αλλά παρ' όλα αυτά έκαναν μια αρκετά ολοκληρωμένη καταγραφή του χώρου και της εποχής. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση