boukas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Ε μην βάλετε windows. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimisas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά τώρα που τελείωσα το διάβασμα στις 1:17, θα τα σβήσω όλα θα κάνω φορμάτ θα περάσω τα Mac τα Linux και ότι άλλο υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2006 Ελπίζω να μην πήγαινε σε μένα αυτό "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Το FIAT Punto, το αλλαζεις καθε τρια χρονια, ειναι ΦΘΗΝΟ !! Την Ferrari την κρατας !! Φιλαρακο . :wink: Any way .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Μόνο που αυτό το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα δεν αρμόζει καθόλου σε στους υπολογιστές! Όποιος αγοράζει ακριβό υπολογιστή χωρίς να έχει ανάγκη τα παραπάνω που του προσφέρει απλά και μόνο επειδή κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως τα χρειαστεί μάλλον λεφτά πετάει :wink: Ο υπολογιστής είναι το χειρότερο αντικείμενο για επένδυση! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 ...και το καλυτερο για μελετη της ελευθερης πτωσης απο οροφο.. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2006 ...και το καλυτερο για μελετη της ελευθερης πτωσης απο οροφο.. :lol: :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας σε γενικές γραμμές. Αλλά η περίπτωση μου είναι διαφορετική. Δεν θα μπω σε ανάλυση, αυτό είναι ένα άλλο επεισόδιο. Πάντως δεν πάω με την μόδα, έχω την προσωπική μου στρατηγική σε ότι κάνω. Και λόγο της τεχνικής μου εμπειρίας καταφέρνω να έχω πάντα αποδοτικό σύστημα, πάνω από τον μέσο όρο . Η σχέση με τα Windows είναι, μια σχέση μίσους και αγάπης όπως ανέφερε ένας φίλος , σε προηγούμενη απάντηση . Ίσως όμως, η έκφραση κάθε πέρσι και καλύτερα να έχει ένα ειδικό βάρος στο θέμα XP - VISTA . Ο σκοπός μου είναι να ενημερώσω, η επιλογή είναι πάντα δικιά σας !! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Τα πήρα τόσο στο κρανίο από τα Vista , που αγόρασα και παρέλαβα σήμερα μια ολοκαίνουργια ΑΔΕΙΑ . Windows XP Pro SP2 ENG DSP . 131 Ευρουδακια .. Ετσι για το γ.α.μ...το , είμαι ΝΟΜΙΜΟΣ .. :lol: :lol: Η έκδοση VLK που έχω ... λέει η Microsoft ότι δεν είναι νόμιμη, χωρίς να έχεις αγοραση πρώτα, προσωπική άδεια ... VLK = Volume license VISTA ... Παρ τα .. τα.. ζάρια σου και ξαναρI. ξ.STA :lol: :lol: Ερεεε γλέντια , θα γίνουμε κολητάδια, με τους συντρόφους στο τηλεφωνικό κέντρο της Microsoft , κάθε μέρα θα ζηταω ενεργοποίηση , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ :twisted: :lol: :lol: Τα VLK δεν χρειάζονται ενεργοποίηση , αλλα έτσι το λεω για πάρω το αίμα μου πίσω. :wink: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση