Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Βλεπεις ποσο cool ειναι ο Charlie σε αυτο το βιντεο? ε τοσο πολυ δεν μπορω να ασχοληθω αλλο με εσενα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Ναι, αλλά μήπως χαρακτηρισθούμε ως "ΙΔΙΩΤΑΙ" και κερδίσουμε τη χλεύη του πλήθους; Δεν έχεις τις βάσεις (οικογένειας-παιδείας) να σου μιλήσει σοβαρά ο σάμης αφού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχεις τις βάσεις (οικογένειας-παιδείας) να σου μιλήσει σοβαρά ο σάμης αφού. Αλέξη, εσύ? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Πριν πιω το τσίπουρό μου, πες που αισθάνθηκες το τουφέκι μου συγκεκριμένα Μία ερώτηση: Γράφεις σουρωμένος εκ πεποιθήσεως, ή απλά "it gets the better of you"; Εξάλλου, είναι τουλάχιστον προκλητικό να σκούζεις και να παραπονιέσαι σαν πιτσιρίκι που του πήραν το lollipop που ο κακός ο admin και οι mods τάχα μου σε έχουν στη μπούκα, όταν -στην ουσία- για πάρτη σου δημιουργήθηκε ολόκληρη ενότητα για να μιλάς για πολιτικά θέματα σε ένα ΑΜΙΓΩΣ μουσικό forum. Εσύ ήσουν που άρχισες εκείνα τα ανεκδιήγητα threads "περί πολιτικής επικαιρότητας" και έκανες μπάχαλο όλο το forum. ΣΦ μην ανησυχείς, σύντομα θα σου συμβεί αυτό που εύχεσαι για μένα ;D ;D ;D :o Δικηγόρος δεν είμαι και δεν γνωρίζω, αλλά αυτό μπορεί να είναι και μηνύσιμο. Στη θέση σου θα το έσβηνα αμέσως... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Δικηγόρος δεν είμαι και δεν γνωρίζω, αλλά αυτό μπορεί να είναι και μηνύσιμο. Στη θέση σου θα το έσβηνα αμέσως... Όπως είναι και αυτό: Πριν πιω το τσίπουρό μου, πες που αισθάνθηκες το τουφέκι μου συγκεκριμένα When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Μία ερώτηση: Γράφεις σουρωμένος εκ πεποιθήσεως, ή απλά "it gets the better of you"; Σουρωμένος πάντα εκ πεποιθήσεως :o Δικηγόρος δεν είμαι και δεν γνωρίζω, αλλά αυτό μπορεί να είναι και μηνύσιμο. Στη θέση σου θα το έσβηνα αμέσως... Δεν νομίζω πως απείλησα εγώ ε? ή εγώ έκανα όλα όσα καταμαρτυρείς No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις