Προς το περιεχόμενο

Beauty & Hope

Nikolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Πριν από 2 μήνες περίπου, με το που πάτησα το πόδι μου στην Αγγλία, βρέθηκα με τον editor του International Piano Magazine (πρακτικά το γνωστότερο και μεγαλύτερο περιοδικό για πιάνο) και είχαμε μια μακρά συζήτηση για το Beauty & Hope in the 21st Century (κάποιοι θα το θυμάστε από το Kickstarter, σωστά?)

Όλες αυτές οι συζητήσεις, μαζί με φωτογραφίες, παρτιτούρα, υλικό, διαφημίσεις, κοκ, μπήκαν σε αυτό το τεύχος, το οποίο παραθέτω και επισυνάπτω ως PDF.

IPND15_030_A.jpg

IPND15_031.jpg

IPND15_051_A.jpg

beauty__hope_in_the_21st_century.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

Κι επίσης, η φίλη μου Deborah Rambi Sinn έγραψε ένα review για το έργο, το οποίο βρίσκεται εδώ: http://playingbeyondthenotes.com/2015/10/26/beauty-and-hope-editions-musica-ferrum/

Νικόλα, πολύ ωραία πράγματα βλέπω, αν και σίγουρα δεν ανήκουν, μουσικά, στους χώρους που "ανήκω" (αδόκιμο το ρήμα, σίγουρα). Στους καιρούς που διανύει η χώρα και το έθνος μας, τέτοιες προσπάθειες και η συγκεκριμένη προβολή αποκτούν πολλαπλάσιο νόημα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά.

Εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που μας ανέχεσαι Νικόλα μου.

Μπράβο (αν και το έργο είναι για ακόμη περισσότερα), και ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Guru

Οφείλω, βέβαια να αναφέρω και την Μυρτώ Ακρίβου, που έπαιξε όλα τα έργα (και το CD είναι *αχεμ* προς πώληση) καθώς και ότι της πήραν και της ίδιας συνέντευξη (στη 2η σελίδα). Αλλα μέσω email! ;D

Τέλος να σημειώσω ότι "Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)...

"Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)...

Χμμμμ, κι εγώ. ;)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Guru

Τέλος να σημειώσω ότι "Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)...

Amen. ;D ;D

Μπράβο Νικόλα, σε σένα και όλους τους συντελεστές.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου