Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Πριν από 2 μήνες περίπου, με το που πάτησα το πόδι μου στην Αγγλία, βρέθηκα με τον editor του International Piano Magazine (πρακτικά το γνωστότερο και μεγαλύτερο περιοδικό για πιάνο) και είχαμε μια μακρά συζήτηση για το Beauty & Hope in the 21st Century (κάποιοι θα το θυμάστε από το Kickstarter, σωστά?) Όλες αυτές οι συζητήσεις, μαζί με φωτογραφίες, παρτιτούρα, υλικό, διαφημίσεις, κοκ, μπήκαν σε αυτό το τεύχος, το οποίο παραθέτω και επισυνάπτω ως PDF. beauty__hope_in_the_21st_century.pdf Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Κι επίσης, η φίλη μου Deborah Rambi Sinn έγραψε ένα review για το έργο, το οποίο βρίσκεται εδώ: http://playingbeyondthenotes.com/2015/10/26/beauty-and-hope-editions-musica-ferrum/ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Νικόλα, πολύ ωραία πράγματα βλέπω, αν και σίγουρα δεν ανήκουν, μουσικά, στους χώρους που "ανήκω" (αδόκιμο το ρήμα, σίγουρα). Στους καιρούς που διανύει η χώρα και το έθνος μας, τέτοιες προσπάθειες και η συγκεκριμένη προβολή αποκτούν πολλαπλάσιο νόημα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που μας ανέχεσαι Νικόλα μου. Μπράβο (αν και το έργο είναι για ακόμη περισσότερα), και ακόμα καλύτερη συνέχεια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Well Done! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Οφείλω, βέβαια να αναφέρω και την Μυρτώ Ακρίβου, που έπαιξε όλα τα έργα (και το CD είναι *αχεμ* προς πώληση) καθώς και ότι της πήραν και της ίδιας συνέντευξη (στη 2η σελίδα). Αλλα μέσω email! ;D Τέλος να σημειώσω ότι "Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 "Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)... Χμμμμ, κι εγώ. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Συγχαρητήρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Τέλος να σημειώσω ότι "Σπύρο!!!! Έστειλα επιτέλους τις παρτιτούρες" (είμαι σίγουρος ότι θα το διαβάσει αυτός που πρέπει)... Amen. ;D ;D Μπράβο Νικόλα, σε σένα και όλους τους συντελεστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Amen. ;D ;D Όχι να μην νομίζετε ότι δεν το κατάλαβα δηλαδή. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση