dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 μια και συζητάμε, και επειδή έχω εδώ και ένα χρόνο μια affinity οι διαφορές στον ήχο των tonerider από αυτούς της affinity πού ακριβως είναι? Στο gain? Στην απόκριση? Στο output? ρωτάω πριν κάνω κανένα βήμα. (για την ώρα είμαι ευχαριστημένος με αυτό που παίρνω...αλλά λένε ότι το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Ειναι απλα καλυτεροι μαγνητες,μονο και μονο που ειναι alnico & οχι κεραμικοι αρκει. Gain & output δεν εχουν σχεση με το "καλυτερο" στους μαγνητες,υπαρχουν εξαιρετικοι μαγνητες και χαλια μαγνητες με πολυ ή και λιγο απο τα δυο αυτα χαρακτηριστικα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 γνωρίζω οτι είναι alnico. Ο ακροατής (παίκτης) τι ακριβώς εισπράττει ακούγοντας? αυτό εννοώ. (σόρυ αν επιμένω - μπορείς να απαντήσεις και με...ψυχολογικούς όρους - θα καταλάβω) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 θα ακουσεις εναν πολυ πιο γλυκο,γεματο και ολοκληρωμενο ηχο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 όλα αυτά με ένα κατοστάρικο.... ::) άμα δεν τοχεις στο δάχτυλο....ό,τι και να πάρεις... :'( με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 άλλη ερώτηση... αλλάζοντας πχ έναν.... ποιόν? θα τολμούσα να έλεγα τον neck... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Οι Classic Vibe εχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ μαγνητες (tonerider) ,τα κλειδια τους επισης ειναι κορεατικα Ping & ολοϊδια με αυτα που φορανε και οι ακριβες ΜΙΜ. Και επαυξανω. Δεν εχω μετανιώσει στιγμή (και θα το ξαναλέω) για την classic vibe tele που εχω. Οι μαγνήτες της ειναι όντως πολύ καλοί. Τι να σας πω, οτι έπεσε στα χερια μου classic player Στράτ με bare knuckle μαγνήτες στα 450 κατοστάρικα, και την απέρριψα, όταν έκανα ενα συγκριτικό τεστ διπλα στη κατα πολύ φθηνότερη cv tele στον λαμπατο Bugera v22? Αν και ήταν bargain, δεν άκουσα αυτο που ήθελα ουτε ένιωσα στην Στράτ αυτο που ήθελα... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Επίσης τώρα που μαζεύω λ7 για τους tonerider citylimits για την vintage icon strat μου, θα σας πω τις εντυπώσεις μου (Αν και ρε γ@μωτο, δεν ακούγονται χαλια οι wilkinson...) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Και επαυξανω. Δεν εχω μετανιώσει στιγμή (και θα το ξαναλέω) για την classic vibe tele που εχω. Οι μαγνήτες της ειναι όντως πολύ καλοί. Τι να σας πω, οτι έπεσε στα χερια μου classic player Στράτ με bare knuckle μαγνήτες στα 450 κατοστάρικα, και την απέρριψα, όταν έκανα ενα συγκριτικό τεστ διπλα στη κατα πολύ φθηνότερη cv tele στον λαμπατο Bugera v22? Αν και ήταν bargain, δεν άκουσα αυτο που ήθελα ουτε ένιωσα στην Στράτ αυτο που ήθελα... Αν κοστιζε 450,000 ευρω καλα εκανες και την απερριψες. ;D ;D ;D Περα απο την πλακα, ολα ειναι υποκειμενικα στον ηχο. Μπορει σε εμενα να ακουγεται θεικος ενας μαγνητης που εσενα σου ακουγεται μαπα. Τα φτηνα κλειδια και οι γεφυρες ομως επηρεαζουν πολυ το παιξιμο/κουρδισμα και οταν μια κιθαρα ειναι china συνηθως πασχει εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Αν κοστιζε 450,000 ευρω καλα εκανες και την απερριψες. ;D ;D ;D Κι εσυ λαθος εκανες, 450 κατοστάρικα ειναι 45.000 ευρω οχι 450.000 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση