respecttheo7 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά έχει κανένας τα εν λόγω ηχεία να μου πει τη γνώμη του? Σκέφτομαι να τα αγοράσω καθώς ο χώρος που διαθέτω είναι αρκετά μικρός και προσπαθώ να πετύχω στην έρευνα αγοράς που κάνω όσο πιο μικρές διαστάσεις και όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Τα κοιτούσα τις προάλλες και εγώ (δηλαδή έβλεπα specs και videos). Ενδιαφέρουσα περίπτωση ακούγονται ;D, ακριβά τα βρίσκω - εκτός αν κάνουν αυτά που λένε. ;D ;D Σίγουρα δίνουν λύσεις σε μικρούς χώρους , στα + και η φορητότητα.....ίσως και καλή περίπτωση για δεύτερο ζευγάρι. Αν υπάρχει όντως κάποιος που τα δοκίμασε ας μας πει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 τα Genelec 8010A είναι ένα καλό ζευγάρι μόνιτορ για το μέγεθός τους... λόγω αυτού του φυσικού περιορισμού τους όμως έχουν ένα όριο στην απόδοσή τους ειδικά στις χαμηλές... το θέμα λοιπόν είναι αν αξίζει να δώσεις τα αρκετά χρήματα που σου ζητάνε, για αυτά που μπορούν να σου δώσουν πίσω σαν αντάλλαγμα (edit:όπως σου επισημαίνει ήδη και ο Λάκης από ότι βλέπω)... πριν λοιπόν τα επιλέξεις, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις (ακούσεις) συγκριτικά και τα Audioengine A5+, που παρότι φθηνότερα έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά χαμηλά χωρίς να υστερούν σε θέματα συχνοτικής ισορροπίας και ανάλυσης... και σε bamboo είναι και πανέμορφα... :) http://audioengineusa.com/Store/Powered-Speaker-Systems/A5-plus-N-Powered-Speakers δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 τα Genelec 8010A είναι ένα καλό ζευγάρι μόνιτορ για το μέγεθός τους... λόγω αυτού του φυσικού περιορισμού τους όμως έχουν ένα όριο στην απόδοσή τους ειδικά στις χαμηλές... το θέμα λοιπόν είναι αν αξίζει να δώσεις τα αρκετά χρήματα που σου ζητάνε, για αυτά που μπορούν να σου δώσουν πίσω σαν αντάλλαγμα (edit:όπως σου επισημαίνει ήδη και ο Λάκης από ότι βλέπω)... πριν λοιπόν τα επιλέξεις, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις (ακούσεις) συγκριτικά και τα Audioengine A5+, που παρότι φθηνότερα έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά χαμηλά χωρίς να υστερούν σε θέματα συχνοτικής ισορροπίας και ανάλυσης... και σε bamboo είναι και πανέμορφα... :) http://audioengineusa.com/Store/Powered-Speaker-Systems/A5-plus-N-Powered-Speakers Κακώς ίσως που δεν το έγραψα στο πρώτο ποστ.Σίγουρα αν δε τα ακούσω δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα και να τα συγκρίνω απλώς βλέποντας και μόνο τις διαστάσεις τους είμαι πιο κοντά στα genelec.Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω ένα γραφείο μόνο για home studio οπότε οποιαδήποτε μικρότερη λύση θα ήταν και ιδανικότερη.Τέλος θα είναι τα πρώτα ηχεία monitor που θα αγοράσω οπότε σίγουρα οποιαδήποτε monitor θα είναι καλύτερα από οποιαδήποτε ηχεία υπολογιστή ;D Αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις πολύ ευχαρίστως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις πολύ ευχαρίστως. κάτω από 27 πόντους?... δυστυχώς όχι... στο mix το μέγεθος μετράει... ;D ;D ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Τέλος θα είναι τα πρώτα ηχεία monitor που θα αγοράσω οπότε σίγουρα οποιαδήποτε monitor θα είναι καλύτερα από οποιαδήποτε ηχεία υπολογιστή... πέρα από την πλάκα και με την λογική αυτή που θέτεις μαζί με την έλλειψη εμπειρίας σου, αν αυτή η διάσταση είναι αναπόφευκτη και τα λεφτά δεν σου τρέχουν από τα πατζάκια, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από κάποια σαν τα πάμφθηνα M-Audio Studiophile AV 30 (ή τα νέα AV32 που δεν έχω ακούσει αλλά υποτίθεται είναι η βελτιωμένη τους έκδοση)... είναι σίγουρα καλύτερα από τα συνήθη multimedia ηχειάκια και ταυτόχρονα δεν είναι σαν ηχητικό αποτέλεσμα 7 φορές χειρότερα (όπως η τιμή τους) από τα genelec... ΥΓ. σόρυ κιόλας (δεν μου πέφτει και λόγος στο πορτοφόλι σου), απλά αντικειμενικά τα 8010A είναι υπερβολή ως main monitor και μια και δείχνεις ότι δεν έχεις ιδία άποψη για τις διαφορές στον ήχο, καλό θα ήταν να ακούσεις και κάποια πολύ φθηνότερα για να κρίνεις... ΥΓ2 αν η (λογική) σκέψη σου είναι να τα συμπληρώσεις με ένα sub στο μέλλον αντικαθιστώντας ένα ζευγάρι μεγαλύτερων ανάλογου κόστους, καλό θα είναι να ξέρεις ότι και αυτή η λύση θα υπολείπεται ποιοτικά ειδικά σε θέματα συχνοτικής ισορροπίας και "συνέχειας"... ΥΓ3 τώρα στο "εν γνώση μου πλέον για τις επιμέρους παραμέτρους θέλω το best thing και κάνω την ανάγκη φιλότιμο λόγω συνθηκών χώρου", πάω πάσο... καλοδούλευτα τα genelec... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση