gregg Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Γεια και χαρα σας αγαπητοι!!! Ενα κομματι προσφατης εσοδειας!! hope you enjoy!! https://soundcloud.com/gregory-giarelis/still-heading-home just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 πολύ όμορφο θέμα και πολύ καλή εκτέλεση με ευαισθησία και "εκφραστικές" δυναμικές... μπράβο gregg... ΥΓ. για το ψείρισμα αν δεν βαριέσαι με ποιο πιανάκι τογραψες?... περί ορέξεως βρήκα λίγο περισσότερο "σκοτεινές" τις πολύ χαμηλές οκτάβες και "λεπτές" τις πολύ ψηλές για τα δικά μου γούστα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Πραγματικα ομορφο Γρηγορη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω παιδια! @npap ειναι το giant νομιζω (native instruments)... just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 ωραιο και ωραια απόδοση. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο Γρηγόρη, πολύ ωραίο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 καλημερα παιδες! Να΄στε καλα! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση