nasokosm Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Συνεχίζοντας το vibe απο τα Theod Studios ανεβάζω τη δικιά μου εκδοχή ;D εν ζώη (enjoy) Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο feel.Μπράβο Νάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο feel.Μπράβο Νάσο. +100 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2015 Αφού αγόρι μου σπέρνεις, γράψτο καλά (στην κάρτα) να φχαριστηθούμε και καλό ήχο από την natural κουκλάρα σου. :) ΕΥΓΕ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 ευγε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Οτι ειπαν ολοι οι καλοι φιλοι ανωθεν. Μπραβο ρε Νασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 super groove!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2015 Νάσο, έχουμε κοινούς γνωστούς και λυπάμαι πραγματικά, απλά με αρέσει να λέω πάντα, ότι αισθάνομαι. Δεν ξέρω τι κιθάρα έχεις και αν είναι καλή, δεν ξέρω αν γνωρίζεις να κάνεις μια εγγραφή, αλλά του διάλυσες τη μάνα. Ως εδώ καλά, ας πούμε πως δεν γνωρίζεις από εγγραφή οκ. Θεωρώ και πες πως είμαι κακός και είμαι, πως δεν παίζεις, ούτε με το μετρονόμο. Ο ήχος σου είναι μέταλ για το είδος και εσύ είσαι αλλού σύμφωνα με το μετρονόμο. Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, απλά επειδή κάποιοι βάζουν πάντα αστέρια στον οποιοδήποτε θεωρούν φίλο, ή γουστάρουν, ότι παίζει. Το θέμα είναι να λαίμαι, ότι πραγματικά πιστεύουμε και δυστυχώς, επαέ μέσα, δεν το λαίμαι . Φιλικά και με σεβασμό, προς το πρόσωπό σου, γιατί είσαι ΚΥΡΙΟΣ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση