alexisgt Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας, Προχώρησα σε μια αγορά μουσικού εξοπλισμού από ιδιώτη στη Γερμανία και για την αποστολή του, μου προσφέρει τις 2 παρακάτω επιλογές: Deutsche Post Weltpaket - Priority 21,49 EUR UPS Standard - 22,88 EUR Αν έχει κάποιος εμπειρία από αποστολές/παραλαβές δεμάτων από Γερμανία, ποια από τις 2 παρακάτω υπηρεσίες να επιλέξω με κριτήριο την γρηγορότερη και ασφαλέστερη μεταφορά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Και τα 2 μια χαρα ειναι,το πρωτο θα στο φερει η DHL & το δευτερο η UPS. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Superfunk! Αν γνωρίζεις, νομίζω ότι με τον συγκεκριμένο τρόπο (Deutsche Post Weltpaket), θα το λάβω μέσω ΕΛΤΑ και όχι από DHL Courier. Σωστά; Οπότε ρισκάρω σημείωμα παραλαβής από ταχυδρομείο (καθώς τα πρωινά εργάζομαι), ουρά στο κατάστημα για την παραλαβή του την επόμενη ημέρα κλπ Μέσω UPS, θα έρθει κατόπιν τηλ. συνεννόησης λογικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Αν το συγκεκριμένο DHL είναι το Γερμανικό ταχυδρομείο, προτίμησε UPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Η Deutsche Post έχει ισχυρή σχέση με την DHL. Τα δέματα που φεύγουν απο τη Γερμανία με DP διακινούνται (μάλλον οδικώς, όπως διαπίστωσα κάποτε) απο την DHL αλλά όταν φτάσουν στην Ελλάδα παραδίδονται στα ΕΛΤΑ για διαλογή/διανομή. ...μάλλον καλύτερα UPS γιατί ενώ έχω δει καλούς χρόνους απο το συνδυασμό DP/DHL/ΕΛΤΑ, μου έχουν τύχει και μεγάλες καθυστερήσεις. UPS συνήθως αποφεύγεις σε αγορές απο US γιατί παίζει εκτελονισμός σχεδόν πάντα. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Οπότε ρισκάρω σημείωμα παραλαβής από ταχυδρομείο (καθώς τα πρωινά εργάζομαι), ουρά στο κατάστημα για την παραλαβή του την επόμενη ημέρα κλπ Σε οσους εχω στειλει δεμα τα ΕΛΤΑ τους ενημερωνουν με μηνυμα στο κινητο για να πανε να το παραλαβουν. Αλλα ακομα και αν εχεις τον αριθμο αποστολης μπορεις να περασεις και να τους ρωτησεις αν εχει ερθει το δεμα. Επισης καποια ταχυδρομεια ειναι ανοιχτα και τα απογευματα καθως και τα Σαββατα και οσες φορες εχω παει δεν εχει καθολου κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2015 Σας ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις! Μαλλον τείνω προς UPS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση