fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Check ignition and may God's love be with you. :'( https://www.youtube.com/watch?v=nP6xBFyA_aw Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Don't let me stay, don't let me stay My logic says burn so send me away. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 I gazed a gazely stare at all the millions here We must have died alone, a long long time ago Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Day after day They send my friends away To mansions cold and grey To the far side of town Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Ωραία τα Παραγκας στουντιος στο Παρανεστι, δε λέω, αλλα... μου τη σπάει που πρεπει να κουβαλάμε μόνοι μας τα ξύλα για να ζεστάνουμε το θηρίο Μου τη σπάει που δεν επιτρέπει ξενοφωνες γυναίκες στις κρεββατοκαμαρες του Μου τη σπάει η μανία του για τάξη και καθαριότητα... Μπα... δεν παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Και σε έχω πει, μη βάνεις φωτό του ζμπιτιούμ λαίμαι Ένα απ τα καλύτερα ελληνικά άλμπουμε του 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Ένα απ τα καλύτερα ελληνικά άλμπουμε του 2015 Ωραίοι οι Μοα... αλλα δεν έχουν ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 david bowie Tα άπαντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις