fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Έχει και blues παιδιά, ελάτε στο πορνείο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν ο Lemmy είχε πάει με περισσότερες από 1000 γυναίκες όπως έλεγε, αλλά με κάποιες από τις Girlschool ..... μάλλον σίγουρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον και με την Wendy. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον και με την Samantha. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 7η μέρα αργίας (λαιμαι τωρα...) 7η μέρα εντός Αν εξαιρέσεις κάτι επαναλαμβανόμενα οικογενειακά γεύματα και ενα (1) ξενύχτι με φίλους... Κυρίως εντός Α, ναι - πήγα και μου ψώνισα κάτι evidence για τα γενέθλια μου και ήπια ενα εσπρέσακι στα Εξαρχεια μεχρι να κοληθουν τα neutrik - δεν είδα διαφορά στον ήχο μου... Θα μου πεις και πριν evidence είχα... Κατα τα λοιπά... Εντός Ούτε Φιλανδια, ούτε Μαλβιδες, ούτε Ροδόπη... Μόνον Εντός Wanna wanna - stay εντός Γιατρέ μου - τουλάχιστον μεχρι τέλος Γενάρη Kalisperes και χρόνια πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2015 MOTORHEAD go to eleven. https://youtu.be/b8V7ph6JR84 "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2015 ...and Lemmy goes to eleven point one. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ΄όλα. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2015 Καλή χρονιά σε 4 λεπτά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις