Dinosp Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 But as long as u love me so Let it snow, (Τρις) Ξενέρωτα ειναι χωρίς χιόνι Καταρράκτη, αφιέρωση με πολυ αγάπη (και σεβασμό, βεβαίως βεβαίως) Χρόνια σας πολλά καλλιτέχνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια σας πολλά καλλιτέχνες Χρονια πολλα σου ευχομαι Grande Cuvée με τον....κουβα.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Η κούρμπα στα Ρουμάνικα σημαίνει............... https://www.youtube.com/watch?v=9RlZ4-ZbRog No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και τις οικογένειές σας (και διπλές ευχές σε όσους είστε μόνοι... στις επόμενες να βρεθείτε να τις μοιράζεστε).... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 (και διπλές ευχές σε όσους είστε μόνοι... στις επόμενες να βρεθείτε να τις μοιράζεστε)... Εγώ, δεν σε έβρισα, έτσε? Εσύ πόθεν ? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Merry Christmas!!! Ho ho ho!!! Με υγεία και χαρά για όλους!!! [flash=200,200] [flash=200,200] ;D ;D ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Γράφω και εξαφανίζονται... Τι σκατα Με μπαναρανε; Μην τολμήσετε - προειδοποίησα... Εντάξει Ευχαριστώ SK - τιμή μου Τάρανδο στιφάδο φτιάχνουν Νορβηγία? Αν οχι, Δραμα? Τάκη, σαλουμαγιο, μετα γυναικών. Ναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Με μπαναρανε; Μην τολμήσετε - προειδοποίησα... Εντάξει Μπάνιο χειμωνιάτικα? ;D ;D Δεν γίνεται φίλως. Από τον τάρανδο, εγώ έφαγα μόνο τα κέρατα. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις