gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Στα αρχεια σου αδερφε μου Φουζιε. Θα τη βρουμε την ακρη. Για την παρτη σου αδερφε. Ζητω συγγνωμη που καβαλαω τα κομματια σας καλοι μου φιλοι Τακη και Ντινο και Μητσο.Ειλικρινως. Παλι χρονια πολλα αλλα ρε π..στη μου να 'ναι και καλα γμτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Στα αρχεια σου αδερφε μου Φουζιε. Θα τη βρουμε την ακρη. Για την παρτη σου αδερφε. Ζητω συγγνωμη που καβαλαω τα κομματια σας καλοι μου φιλοι Τακη και Ντινο και Μητσο.Ειλικρινως. Χαχαχαχ ελευθερα Γιώργο :) :) ειδικά μέχρι να ξεχρεώσω τις μπυρες που χρωσταω απο την περσινη μπυροποσια, έχεις απολυτη ασυλία :) :) Παλι χρονια πολλα αλλα ρε π..στη μου να 'ναι και καλα γμτο. Αυτό :) ΥΓ: Ριχ τοοοοο Ηλιιιιιιιιιιιααααααααααα Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Θα τη βρουμε την ακρη. Έχει βρεθεί λαίμαι, θα εκκαθαρίσουμε όλους τους αντιπάλους λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Φχαριστώ από καρδιάς αδέρφια. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχαχ ελευθερα Γιώργο :) :) ειδικά μέχρι να ξεχρεώσω τις μπυρες που χρωσταω απο την περσινη μπυροποσια, έχεις απολυτη ασυλία :) :) Τι να ξεχρεωσεις ρε φιλε,χαρα μας που τις μοιραστηκαμε. Χρωστας ομως κατι δικο σου,εχουμε καιρο να σε ακουσουμε. @Αφεντικο"μαγκες πιαστε τα γιοφυρια". ;D Βαλε ξυλο να καει λαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Τι φωνή! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 @Αφεντικο"μαγκες πιαστε τα γιοφυρια". ;D Αγαπημένε συνεργάτη υπάλληλε, καυλές γιορτές λαίμαι, άκου και το καυλύτερο δίσκο του 2015 καλή του ώρα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Αγαπημένε συνεργάτη υπάλληλε, καυλές γιορτές λαίμαι, άκου και το καυλύτερο δίσκο του 2015 καλή του ώρα Την ευχη μου αφεντη,ανταποδιδω τας ευχας. Δε γουσταρω καθολου τον Δεληνοτια.Νταξ,περι γουστου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Ποτέ δεν πέρασα Χριστούγεννα χωρίς manouche ακούσματα. Δύο "παλιά λαϊκά" λοιπόν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2015 "It could be yours or mine It happens all the time Wild hearts run out of time..." δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις