fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Άργησε λίγο ο Φούζιος να μάθει κάτι Φιμπονάτσι περάσματα που του έδειξα, αλλά κάλιο αυγά παρά μπουρέ. Και άργησα, και δεν τα έμαθα καλά. :-\ Σήμερα που το άκουσα μου φαίνεται ότι έπαιξα μ^%%&$#ίες. :( Μου ήρθε να τα αλλάξω όλα, αλλά δεν είχα κουράγιο. :-[ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Και άργησα, και δεν τα έμαθα καλά. :-\ Σήμερα που το άκουσα μου φαίνεται ότι έπαιξα μ^%%&$#ίες. :( Μου ήρθε να τα αλλάξω όλα, αλλά δεν είχα κουράγιο. :-[ Δεν σέλω Πεσιμίστας στη μπάντα, θα πάρω Ατενίστας, κοίτα μη σε απολύσω χρονιάρες μέρες λαίμαι, καλός είσαι μαθαίνεις, έχω χιλιάδες άσθματα στο συρτάρι λαίμαι, εγώ και ο Κιθ ένα πράμα. Τα χιόνια μου πολλάν σε όσους εορτάζουν ταύτες μέρες https://www.youtube.com/watch?v=uqY1yn6AMVw&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA&index=40 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Εχει και Stills στο τέλος Καλησπέρα και Χρόνια πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Εχει και Stills στο τέλος Καθόμουνα κι εγώ να δω μέχρι το τέλος το Στιλ και τπτ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα και καλα αδερφια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Πουλήθηκε το γαμ^$δι. ;D ;D ;D Χρόνια πολλά και πάλι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 χρονια πολλά Και καλα George & ΦΑζιε Όποτε ανοίγω το ψυγείο για πάγο πέφτω πάνω σ αυτο το πτηνό και μένω κόκκαλο... Τι γυρεύει τούτο στο σπίτι μας? τις γιορτές μου μέσα... Αυτο το πριόνι του Σαμυ μου βάζει ιδέες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά και καλά, παιδιά! [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=9Lq-1pJaygQ Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Πουλήθηκε το γαμ^$δι. ;D ;D ;D Ενοικιάσεις κατοικιώνε ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ, τιμαί φιλικαί ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2015 Όποτε ανοίγω το ψυγείο για πάγο πέφτω πάνω σ αυτο το πτηνό και μένω κόκκαλο... Πάπια Πεκίνου? ;D Ενοικιάσεις κατοικιώνε ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ, τιμαί φιλικαί ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Να ΄σαι καλά Σάμυ. :) https://www.youtube.com/watch?v=aGzgoSg5OZg Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις