samy paraga Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Α yeahhhh πάμε τότε τον ύμνο :D ;D ;D Στρώνεις σγα σγα ταγάρι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Στρώνεις σγα σγα ταγάρι ;D ;D ;D Δια τον λούτσο αι μουσικές προτιμήσεις σου ;D Άκου λίγο πγιότητα ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 @παραγκας Αφεντικο μην ξεχνας τα δωρα μας. ;D Να βαλω κατι απ'τον φιλο μου τον Λουη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 @παραγκας Αφεντικο μην ξεχνας τα δωρα μας. ;D Να βαλω κατι απ'τον φιλο μου τον Λουη? Μα όλους τους έχει διαφθείρει αυτός ο Παράγκας; ;D ΥΓ: να προσέχετε τα κούτσουρα σας ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Μα όλους τους έχει διαφθείρει αυτός ο Παράγκας; ;D Τελικά είναι το ''εύκολο καρπουζάκι'' διεφθαρμένοι χαμουτζίδες, αυτό και τα ΄΄μεταξωτά'' χρωστάτε. Άντε μη ρίξω τπτ ασφαληστρικά μέτρα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Οι αγαπημένοι μου πάνκηδες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Οι αγαπημένοι μου πάνκηδες. Τελικά πρέπει να έχω μείνει ο τελευταίος ποζεράς σε αυτή τη χώρα ;D ;D ;D ΥΓ: Είμαι στα πρόθυρα να ξανά αφήσω μαλλί λαίμαι 8) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Τhis conversation seems like a dream- ένας προσωπικός δίσκος του Winger, με φανταστικά (χαλαρά) παιξίματα, μελωδίες. Εμπορικά πήγε απάτος, αλλά έχει «διαμάντια» 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Mια που τ'αναφεραμε. Kομματαρα,φωναρα και τι μπασαρα παιζει ο γιγας. https://www.youtube.com/watch?v=bFob_tcisD8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2015 ΥΓ: να προσέχετε τα κούτσουρα σας ;) και μαχογκάνια καίμε λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις