Dinosp Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 ^ Well, why not We we are flexible, George Μου λείπει ο Καταρράκτης - το μολογω Και (ίσως) ο Τρολευς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 O Καταρρακτης (σε) επιβλεπει παντα Dinos παιδι μου, απλα τον τελευταιο καιρο βαριεται να ακουσει/ποσταρει μουσικη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 O Καταρρακτης (σε) επιβλεπει παντα Dinos παιδι μου, απλα τον τελευταιο καιρο βαριεται να ακουσει/ποσταρει μουσικη.... Καλησπερες Κωστα. Ολοι,η σχεδον ολοι,τα περναμε αυτα κατα καιρους. Ειναι δυσκολοι οι καιροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερες Κωστα. Ολοι,η σχεδον ολοι,τα περναμε αυτα κατα καιρους. Ειναι δυσκολοι οι καιροι. Hello bro. Και ναι, εχεις δικιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 O Καταρρακτης (σε) επιβλεπει παντα Dinos παιδι μου, απλα τον τελευταιο καιρο βαριεται να ακουσει/ποσταρει μουσικη.... Feeling alright now, ΠΑΤΕΡΑ, ξέροντας οτι εισαι εκει... ´ Άντε, τράβα τωρα ναλλάξεις τα νερά, που θαλεγε και ο Samy Και ρίξε μια ντομάτα να το φχαριστηθουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Τι να σας κάνω πρόβατα, τι να σας κάμνω γίδια λαίμαι............ ..........που έχω οβίνδεο έντιτινγκ στο Κυριάκο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Τι να σας κάνω πρόβατα, τι να σας κάμνω γίδια λαίμαι............ Tις τραβαει ο οργανισμος σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 ας μείνουμε σε παρόμοιο ύφος ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ το αλλάζω λιγάκι, αλλά μια πολύ ωραία μπάντα έκανε ένα εξαιρετικό cover και το έχω λιώσει! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2015 ^Φωνάρα που θυμίζει chriss cornel και ασύλληπτη παικτούρα ο Kotzen. Υπέροχη διασκευή...του εαυτού του btw κι ένα άλλο πολύ όμορφο "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις