Guru npap Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Υπέροχη προσέγγιση και μουσικά και στιχουργικά από τους Rush. + 1 (με πολλά μηδενικά)... οι γίγαντες "σέβονται" τους γίγαντες... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TJsB6dL6ll4&index=3&list=FLWV0yepHwHCbu54j74D2PhA No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 ωω σαμ παραγκ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Προς τους αξιότιμους κιθαρίστας της βλουζ και του χαρντ-χέβυ. Να πως ακούγονται τα γκίπσον,μιλάω για το δεύτερο σόλο που παίζει ο νεαρός Όλιβερ Ο Μανζανίρας απλά άλλαξε σε στρατ :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2015 τώρα μου θύμισες το μοναδικό (καινούργια κυκλοφορία) 45άρι που απέκτησα από 80 κ' έπειτα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 τώρα μου θύμισες το μοναδικό (καινούργια κυκλοφορία) 45άρι που απέκτησα από 80 κ' έπειτα... Σου στοίχισε που σου έφαγα τη Τζέρι γερομπισμπίκη και το έριξες στη ζήλια ε? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία κομμάτια έχει βάλει η γνωστή κλίκα φίλων στη σελίδα Μεχρι και ο Σαμης έβαλε τραγούδια που ακούγονται (βελτιώθηκε πολυ απο τότε που εξαφανίστηκαν η magna και ο Τζιμπούρ) Ωρα να σας το χαλάσω Εδιτ Οι σουπιές Καβάλας (!!) ήταν το καλυτερο πιάτο του απογεύματος Για να δούμε... Θα γελάσουμε με τον θρύλο σημερα το βράδυ? Kalisperes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Αυτούς τους Μπου τζου Χου τους έβαζα στα ανήψια μου όταν ήταν βρέφη για να κοιμηθούνε τα σκασμένα Ντίνε. Δούλευε πάντα το κολπέτο, κοιμόντασταν απ το πρώτο λεπτό λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Αυτούς τους Μπου τζου Χου τους έβαζα στα ανήψια μου όταν ήταν βρέφη για να κοιμηθούνε τα σκασμένα Ντίνε. Δούλευε πάντα το κολπέτο, κοιμόντασταν απ το πρώτο λεπτό λαίμαι Ναι μωρε Σαμιε Μια Καλησπέρα ήθελα να πω και έβαλα το πρώτο που βρήκα μπροστά μου, αλλα ο κόσμος δεν καταλαβαίνει απο αισθήματα - να πριν λιγο είπα να αφιερώσω το cocaine στους γείτονες - άρχισα να το παίζω στο 8 (out of 10) για την πάρτυ τους και μόνο, και στο δίλεπτο απάνω ο απο πάνω άρχισε να χτυπάει το ταβάνι μου, ο απο κάτω το πάτωμα μου και οι απο δίπλα τον τοίχο μου... Παρεξηγήθηκα και σταμάτησα πριν αρχίσουν να χτυπάνε και οι τρεις την πόρτα μου.. Αμουσοι γείτονες... Τι να πω Παω να δω θρύλο με τα λοιπά ρεμάλια Τα λεμε απο αύριο, λαιμαι Πολλά φιλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις