cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Στράτο να ξυπνήσουμε είπαμε...... ::) ??? :-[ :-X Ας πούμε με κάτι τέτοιο....: Μόνος είσαι σπίτι....; ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 ακούσουμε όμως τώρα έναν θρύλο..... :o 8)[/left] yeap... από μικρό παιδί ;D σαν ήμανε θαύμαζα τον μπαρμπα Λιά και τα blues του κι ακόμη κρατάει η αγάπη σαν το παλιό καλό κρασί... μόνο που έχω χρόνια να τον δω live και δεν μου το συγχωρώ... ::) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 yeap... από μικρό παιδί Πως είχα την εντύπωση ότι είστε σειρές....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Παπούδια αν συνεχίσετε με αυτιά που βάνετε, σύντομα θα είστε αγκαλιά με το Μορφέα ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Στράτο να ξυπνήσουμε είπαμε...... Μόνος είσαι σπίτι....; Yeap μόνος. :) Αυτό σου κάνει (αν αντέξεις...)? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Κρίμα το όνομα που κουβαλά....(o Nόελ... :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Πως είχα την εντύπωση ότι είστε σειρές....; μια κρίσιμη 5ετία (κοτζαμ εφηβεία) διαφορά έχομεν...:) αφιερωμένο σε αυτόν... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 μια κρίσιμη 5ετία (κοτζαμ εφηβεία) διαφορά έχομεν...:) αφιερωμένο σε αυτόν... Ναι βρε ξέρω, πλάκα κάνω...Τον πρωτοείδα το '85 (με τους Blues Gang) στο Παραρλάμα, Θεσ/νίκη και από τότε θερμός οπαδός 8) Στράτο, καλυτερεύεις... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Στράτο, καλυτερεύεις... Άντεξες? :o :o :o :o ΟΚ βάζω κάτι πιο συμβατικό (που έχω παίξει live στα παλιά τα χρόνια). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2015 Κρίμα το όνομα που κουβαλά.... Αναξίμανδρε παιδί μου, άντε κοιμήσου, αύριο έχεις να ανοίξεις το μαγαζί λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις