Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

image.gif

Βρήκες κι εσύ τώρα να βάλεις διασκευή σε άσθμα των DP  από εποχή που την έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι, ίσως επειδή κάπνιζαν πολύ χορτάρι  ;D ;D ;D

Άσε που τα παιζάκια το λένε καλύτερα από τους μπλαβί

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκες κι εσύ τώρα να βάλεις διασκευή σε άσθμα των DP  από εποχή που την έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι, ίσως επειδή κάπνιζαν πολύ χορτάρι  ;D ;D ;D

Αρχικα δεν ειναι ασθμα των DP, διασκευη εκαναν κι αυτοι. Το κομματι ειναι του Joe South. Και οι DP btw το παιζουν ακομα στα live τους. image.gif

Το κομματι ειναι του Joe South.

Ήπια κι εγώ, έχουν γράψει οι μπλαβί άσθμα που συμπαθώ? Τώρα ησύχασα, δεν θα κοιμόμουν όλο το βράδυ, καληνύστα  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Guru

Ο Rory έλειπε στην Ιρλανδία εκείνη τη μέρα...

μπα... νόμιζα πως τον είχες αποκληρώσει μια και

"...το 1974 αρνήθηκε πρόταση να γίνει μέλος των Rolling Stones καθώς πίστευε ότι κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με την αντίληψή του για τη μουσική. Συμμετείχε όμως σε δουλειές μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της μπλουζ, όπως οι Μάντι Γουότερς, Άλμπερτ Κόλινς, Τζέρι Λι Λιούις, Λόνι Ντόνεγκαν και Αλέξις Κόρνερ..."  :P ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Ήπια κι εγώ, έχουν γράψει οι μπλαβί άσθμα που συμπαθώ? Τώρα ησύχασα, δεν θα κοιμόμουν όλο το βράδυ, καληνύστα  ;D ;D ;D

Την εκτελεση των DP συμπαθεις βρε καημενεεεεεε. ;D Αν δεν ηταν αυτοι το κομματι δεν θα το ηξερε ουτε ο συνθετης του. :P Η πρωτη εκτελεση απ'οτι ξερω ηταν του Billy Joe Royal το 1967. Ωραια εκτελεση, αν συχναζεις σε Gay bars τυπου "Blue Oyster" θα σ'αρεσει. ;D ;D

dance4.gif

Ενα χρονο μετα το κυκλοφορησε και ο ιδιoς ο South.

Not bad, αλλα μετα ηρθαν οι DP και το απογειωσαν με την Hammondια του Lord. Παρακατω το original videoclip των DP με το Hush, το οποιο βλεπω για πρωτη φορα. :o Εντελως "ρουκου στον Περαια" το βιντεο τους, ;D αλλα η εκτελεση σκοτω. Οι DP ετσι κι αλλιως πολυ σπανια βγαζουν videoclips, κι αν κρινω απο το παρακατω, καλα κανουν... ;D

Και το κερασακι στην τουρτα, μια εκτελεσαρα απ'τους ιδιους απο ενα στουντιο jam το 1988 με την φωναρα του Gillan. Το κομματι κυκλοφορησε σε single. image.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου