Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 DP, PF, καλα το πας. Αν και πιο mainstream κομματια απ'αυτα που εβαλες πεθαινεις. :-X Γυρνα στο Punk ρε στραβογαλά ;D ;D Παμε να θυμηθουμε τωρα μια αριστουργηματικη κομματαρα-επος του Jarre, το Ethnicolor, απο το αλμπουμ Zoolook του 1984. Αλμπουμ-landmark στο sampling, και με κορυφαιους guest μουσικους οπως οι Laurie Anderson, Adrian Belew και Marcus Miller. Να τα ακουνε αυτα κατι νεοφωτιστοι που εχουν παρει σβαρνα ολα τα soft samplers και εχουν γεμισει το youtube με ανεμπνευστες αηδιες. https://youtu.be/3kbazRhuhd8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Terry Trava nalaksis ta nera Ou katarakts exei na piei fruit panch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Terry Trava nalaksis ta nera Ou katarakts exei na piei fruit panch Δεν ξέρω εγώ από αυτά φίλος Ντίνος... μόνο από κάτι περίεργους τύπους ξέρω, με ακόμα πιο περίεργα παιξίματα- όπως ο Παράγκας και το νέο άσμα που θα πρέπει να του γράψω μπάσο (και ομολογώ ότι για μια ακόμη φορά ο καλλιτέχνης με άφησε κάγκελο) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Κουράγιο Terry, κουράγιο Πήγα στο νησί και στο νησί αυτή τη βδομάδα - με ταλαιπωρούν - το βόρειο ως συνήθως υπέροχο... Το νότιο τίγκα στη μύγα Και σε ιθαγενείς. Εκει είδα και την πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Terry Trava nalaksis ta nera Ou katarakts exei na piei fruit panch Απ αφτό λαίμαι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2015 Kodak,polaroid,basf,tdk,maxell,vinyl,polydor etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 https://youtu.be/Heilr2-H-WM δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 αν όντως η Carla τη βρίσκει με τον κοντό τότε έχουμε όλοι ελπίδες με τα αιλουροειδή Ο πατριάρχης με φίλεψε μια Ρακη σε ενα πανέμορφο μαύρο μικρό μπουκάλι - ΑΝΩ ΚΑΤΩ τονομα της γραμμένο τανασκελα - στην υγεία σου Νικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2015 γεια μας Ντίνε... είναι τρελές αυτές οι Γαλάτισες οπότε μην σκας... Le Premier Bonheur du Jour δεν είναι όνειρο απατηλό και για τους κοινούς θνητούς... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις