Dinosp Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 @mustafank Ωραίος, ως συνήθως - @ WFK My love, she speaks like silence Without ideals or violence Πολλα φιλια Κωστα Ακουω Θανάση 5 και επανέρχομαι ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Ανοιγεις tv, μαυριλα. Ανοιγεις ραδιο, μαυριλα. Και λες και ειχαμε αναγκη κι απο αλλες κακες ειδησεις σ'αυτη τη χωρα, ηρθε η Γαλλια και μας καθησε σαν κερασακι. Ωραια. 8) Τι κανουμε για να στρωσουμε λιγο διαθεση? Ακουμε πχιοτικη μουσικη φυσικα. Μουσικη λοιπον ωσπου να βγουμε εξω κατα τις 10:30 να παμε να δουμε μια φιλη ντραμερ που παιζει σ'ενα live με την μπαντα της. Δωσε Joey... Hello Dinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Δυο "τερατα" back to back στην ιδια σκηνη. Ευτυχησα να τους δω και τους δυο live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Λίγο Τανάση5 για τον μοναδικό μου ακροατή https://soundcloud.com/samy-paraga/tanasis-5-samy-the-paragas ;D ;D ;D Ωραιο... Και εν τω γιγνεσθαι Κατι τετοια με κάνουν να θέλω να πάρω κάρτα ήχου... Και laptop που να μην ειναι decitated to work.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 https://youtu.be/INF7l39eOCA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Κατι τετοια με κάνουν να θέλω να πάρω κάρτα ήχου... Και laptop που να μην ειναι decitated to work.... Εγώ σκεύομαι να αγοράσω στούνδιο μαζί με ηχολήπτη και γκρουπ ;D ;D ;D Θα σιχαθείς τη ζωή σου μέχρι να μάθεις να κάνεις υποτυπωδώς 5-6 βασικά πράγματα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Για να ενώσουμε δύο κόσμους..... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Για να ενώσουμε δύο κόσμους..... ::) Δεν γίνονται αυτά. Θάνατος στα αγαρινά σκλιά τους Δημπερπλιστές λαίμαι. Να καούν τα Χαμούνδ ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις