Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=uCT6jOoA0TQ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Ο Μπουόναμάσας παίζει με Χαμούνδ, ή με μουυυυυυυυγκ? * No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει, θα αρχίσουν οι εντεχνοθάφτες Καρβέλες να λένε ανέκδοτα για το Δεληβοριά καθόσον πάντα προτιμούσαν τον άλλο Φοίβο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α!!!!!!!!!!!!!!! Με Kevin Eubanks στην κιθάρα. https://www.youtube.com/watch?v=zKlguVkHyoo Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2015 Με Kevin Eubanks στην κιθάρα. Αντί να ακούς EUROBANKs και άλλους τραπεζίτες και κυνόδοντες, κάτσε γράπσε κανά τούμπανο, γιατί με πήρε προψές ο μπασιάρης και με ρώταγε γιατί καθυστερνάω λαίμαι. Του ξήγησα βεβαίως πως δεν έχω λάβει τουμπανιστόν πρότζεκτ και απόρησε λέγοντας πως του ήπιες άλλα. Σεγνώμη με έπιασε αδιάβαστο και σε έδωκα στεγνά, κανόνιασε τη πορνεία σου λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Ne m'oublie Pas (κι) αυτή τη φορά... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Κυριακή. Μέηλ δεν παίρνω, φέησμπουκ δεν έχω... ούτε κάτι να κολήσω* ή να μιξάρω... Εχω όμως κρασί και τσιγάρα... Αγαπητέ Samy, Mόλις σου έκλεισα για Jethro, Prague (or Parga?), 29/01/2016 Ticket: €99 (section A, the best καλύτερο δεν γίνεται) Intercontinetal: 2 nights, €950 (breakfast included) Airlines: €250 Στείλε ένα διχίλιαρο (με τα κρασια μέσα) και έιμαστε κομπλέ * Με εξαίρεση τα χρώματα της ίριδας του ΦΑζιου, που είναι για loop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2015 Πάμε Πάργα,δεν θα παίξουν οι Τουλες, δεν έχει και Ιντερκοντινένταλ, θα μας έρθει πιο φθηνά λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις