gvour Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Thanks bro! Καλο βραδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2015 Ένα για Τέρρυ και Gvour. :-* :-* :-* Nitti... είσαι μεγάλη προβοκάτσια ;D Πάρε ένα (και για τον κουμπάρο σου) ΥΓ: Τελειώσαμε με την υπερπαραγωγή των Paragas; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=-nE36JEpq9U Ρε συ Κώστα (Waterfall), μιας και είμαι άσχετος, για ποιο synth σου ακούγεται αυτό; Είναι Moog; Καθε φορα που το ακουω λεω τι φανταστικός ήχος είναι αυτός... Thanks in advance που λενε και στο χωριο :) Καλημέρες :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ Κώστα (Waterfall), μιας και είμαι άσχετος, για ποιο synth σου ακούγεται αυτό; Είναι Moog; Ναι, Minimoog. Ο Peter Bardens παιζει πληκτρα εδω σαν guest (ειναι το μονο κομματι του αλμπουμ που παιζει) και ο Simon Phillips ντραμς. Δεν ξερω αν εχεις καποια κοπια του αλμπουμ και ποια, στην remestered εκδοση που εχω παντως (Esoteric, 2009) αναφερει τους μουσικους και τι παιζουν στο καθε κομματι ξεχωριστα. Υπεραγαπημενο γκρουπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Ναι, Minimoog. Ο Peter Bardens παιζει πληκτρα εδω σαν guest (ειναι το μονο κομματι του αλμπουμ που παιζει) και ο Simon Phillips ντραμς. Δεν ξερω αν εχεις καποια κοπια του αλμπουμ και ποια, στην remestered εκδοση που εχω παντως (Esoteric, 2009) αναφερει τους μουσικους και τι παιζουν στο καθε κομματι ξεχωριστα. Υπεραγαπημενο γκρουπ. Thanks Κώστα!!! Οι Camel δεν υπάρχουν, μαγεία... :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 ξανα-φανκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 μοαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις