Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παω να φτιαξω μια κοκκινη σαλτσα για σπαγγετι με τονο μεσα.

Στο έχω ξαναπεί και σε σέβομαι γι αυτό γερομπισμπίκη, είναι σεκλερή η ζωή να αλλάζεις νυχτιάτικα τα νερά στον Εύριπο, άντε να χωνεύεις το ζυμάρι κάθε βράδυ κι να έχεις να σηκώνεις και τη γέφυρα στα μπράτσα σου ;D ;D ;D

Σε καταλαβαίνω γιατί ακούς Παπακωνσταντίνου, Μωβέ και Πατατανατσίου 8)

Έλα σε έχω φρεσκαδούρα για να πάει κάτω η μακαρονάς λαίμαι

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 1.6k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ωραία περάσαμε την εορτήν των Παμεγιστων Ταξιαρχων - παίξαμε και κιθάρα ακουστική (Martin βεβαίως) επι 3 λεπτά συνεχώς και αδιαλείπτως...

Φάγαμε κανα 8ωρο στα εξελ και στα πι ντι εφια, χαζεψαμε τη Μινα, φτιάξαμε κεφτεδακια, μπήκαμε και στο noiz γύρω στις εκατό χιλιάδες φορές αλλα δεν συνέβη κάτι το  συνταρακτικό.

Ο Σπύρος με κούφανε με κεινο τον μικρό ντράμερ και το #3 του Μουσταφά με άρεσε πιο πολυ απο τα υπόλοιπα 3.

Δεν κατάλαβα γιατι ο Τζιμπούρ είπε χρόνια πολλά στον Φαζιο, αλλα κάτι θα ξέρουν αυτοί

Πρεπει να κόψω το τσιγάρο, το ποτό και το noiz. Επίσης πρεπει να κάνω ενα πλαν μπι, επειγόντως... Δεν μαρεσει η μακαρονάδα με τον τόνο - ούτε ο μπονα μασας... αλλα γούστα ειναι αυτα

Αύριο έχει πάλι Μάγκυ

Τα λεμε, λαιμαι

Έλα σε έχω φρεσκαδούρα για να πάει κάτω η μακαρονάς λαίμαι

Δεν ηταν μακαροναδα, χυλοπιτες ηταν. Η σαλτσα μου ηταν 100% πετυχημενη λεμε, τι να μας πει κι ο Νικολακης ο Τσελεμεντες...Cook.gif

To γευμα ηταν πρωτο, αλλα με χαλασαν λιγο τα ασχημα νεα που διαβασα στην εφημεριδα. eyeroll.gif

Τι να πει κανεις, μια καλη ειδηση δεν υπαρχει πλεον να διαβασουμε.

Οριστε, "Χωρισαμε αλλα παραμενουμε φιλοι" λεει η Γκαμπριελα Σάινερ, πρωην πλεον γκομενα του Μπουταρη, του γνωστου. :( Αυτο που με ταραξε βεβαια περισσοτερο ειναι η επιβεβαιωση του χωρισμου του Βασιλη Σταθοκωστοπουλου με την Κατερινα Καινουργιου! :-[

Ευτυχως που ειχα φαει ηδη οταν το διαβασα, αλλιως δεν θα πηγαινε μπουκια κατω... :'(

Για να προκαλέσω και ολόκληρο το νοιζοκατέστημα, ακόμα και ο Χέντριξ με τον Μπεκ, τι ήταν τοστιέριδες, σιγά τα άσθματα που έγραψαν.

Συνυπογράφω, λέμε... (δε νομίζω να έχω ακούσει ολόκληρο άλμπουμ του Χέντριξ.. 1-2 τραγούδια, με το ζόρι, και το κλείνω...από τον δε Μπεκ, παίζει να μην έχω ακούσει τίποτα...τους βαριέμαι, αμφότερους, μαζί με SRV, Bonamassa και λοιπούς δρομείς της ταστιέρας).

...και το #3 του Μουσταφά με άρεσε πιο πολυ απο τα υπόλοιπα 3.

Σας μερσώ...  ;D ;D ;D

από τον δε Μπεκ, παίζει να μην έχω ακούσει τίποτα...

Παιζει να μην εχεις ακουσει τιποτα, αλλα κατα τα αλλα, τον βαριεσαι, οπως και τους SRV, Bonamassa κλπ.

Μάιστα. 8)

Εγω παλι αυτο το παθαινω με ταινιες. Να, για παραδειγμα, δεν μπορω την τριλογια του "Νονου". Δεν τις αντεχω ρε παιδι μου, τις βαριεμαι αφορητα. Δεν εχω δει να σκεφτεις ουτε ενα λεπτο απ'αυτες, για τοση βαρεμαρα μιλαμε.... ;D

Δεν κατάλαβα γιατι ο Τζιμπούρ είπε χρόνια πολλά στον Φαζιο, αλλα κάτι θα ξέρουν αυτοί

Είναι καλό παιδί γι' αυτό βρε Ντίνο.

Αν και εγώ είμαι ...

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Παιζει να μην εχεις ακουσει τιποτα, αλλα κατα τα αλλα, τον βαριεσαι, οπως και τους SRV, Bonamassa κλπ.

Μάιστα. 8)

Εγω παλι αυτο το παθαινω με ταινιες. Να, για παραδειγμα, δεν μπορω την τριλογια του "Νονου". Δεν τις αντεχω ρε παιδι μου, τις βαριεμαι αφορητα. Δεν εχω δει να σκεφτεις ουτε ενα λεπτο απ'αυτες, για τοση βαρεμαρα μιλαμε.... ;D

Έχεις δίκιο. Δεν το διατύπωσα σωστά. Έχοντας διαβάσει τόσα (διθυραμβικά) για τον Μπεκ, έχω βάλει να ακούσω κομμάτια του, αλλά δε μου κρατάνε το ενδιαφέρον, μέχρι τέλους.

Πρόσεξε, όμως. Δεν υποστηρίζω ότι δεν είναι παικταράς ή ότι η μουσική του δεν είναι καλή. Απλά, δεν είναι του γούστου μου (όπως, πχ και ο Χεντριξ που έχω ακούσει και 5 πράματα, παραπάνω).

• Guru

Πρεπει να κόψω το τσιγάρο, το ποτό και το noiz. Επίσης πρεπει να κάνω ενα πλαν μπι, επειγόντως...

κοίτα Ντίνε... άμα κόψεις το τσιγάρο και το ποτό δεν θα μπορείς να κόψεις το noiz... θα ναι απαραίτητο σαν υποκατάστατο... και αν τολμήσεις να κόψεις το noiz θα πολλαπλασιάσεις τα άλλα οπότε θα χομεν απέλπιδες καταχρήσεις μπροστά στο μοιραίο...

κάνε ότι εγώ... άρχισε το ηλεκτρονικό (ανεβαίνω 5οροφα τρέχοντας πια), μετρίασε το ποτό και αποδέξου το ανίατον του noiz...  ;D ;D ;D

όσο για το πλαν βου ολάκερη Ελλάς δεν έκαμε, εσύ ποίος είσαι, ματαιόδοξε ε ματαιόδοξε?...

@Φιουζόν αφιερωμένον... έτσι κι αλλέως 40 ημέρας καλά κρατεί...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου