Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Άντε κι ένα τελευταίο γιατί μάλλον πάω για ban.... [u Φίλος και λίγο thrash metal ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Άααα εσείς πάτε γυρεύοντας... ;D ;D ;D Νίκο έχω ξεχάσει τι είναι το έξω....δεν είναι θέμα χρημάτων, θέμα βαρεμάρας-ακεφιάς είναι.... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 κι ένα τελευταίο punk από μένα, αφιερωμένο στον ακατονόμαστο που διάγει παράλληλους βίους με τον Ακη (κι ευτυχώς δεν έχει κόρη)... 8) ;D Φώτη πάσχομεν από την ίδια ασθένεια... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Gute Nacht Nikos..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Άααα εσείς πάτε γυρεύοντας... ;D ;D ;D Το ομολογώ, είμαι fan του αείμνηστου 8) ΥΓ: Το κομμάτι είναι Heavy Metal all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Το κομμάτι είναι Heavy Metal ;D ;D ;D Μαζί σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Ένας ένας οι γεροντοφρίκουλες αποχωρούν. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Το λοιπόν, όταν έκανα το… αγροτικό μου με τα Παιδιά από την Πάτρα, παίζαμε αυτό… Αλλά στα όρια του ατμοσφαιρικού metal (και δεν κάνω πλάκα). Δυστυχώς δεν το γράψαμε ποτέ- ήταν φοβερή διασκευή. Αλλά και το original έχει guts. @ Paragas: Βάλε τα μεταξωτά λαίμαι ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Ένας ένας οι γεροντοφρίκουλες αποχωρούν. ...Είπε το νιάτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Φίλος Τσιγάρος μαζί σου. Πού θες να πας και φεύγεις ρε συ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις