Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν η Canterbury Scene συναντησε τον J.S. Bach... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν o Jon Lord συναντησε τον J.S. Bach... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν o παλαβος (Keith Emerson) συναντησε τον J.S. Bach (4:54-5:30) και του αλλαξε τα φωτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 δοθείσης ευκαιρίας δύο αγαπημένες εκτελέσεις δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Οταν o Jon Lord συναντησε τον J.S. Bach... Αυτά κάνεις και ανάβεις φωτιές ;D Το συγκεκριμένο είναι ένας διακαής πόθος, στην bυcket list των κομματιών που θέλω να παίξω οποσδήποτε κάποια στιγμή. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2015 Αυτά κάνεις και ανάβεις φωτιές ;D Kαι να σκεφτειτε οτι το συγκεκριμενο εργο (Toccata & Fugue in D Minor, BWV 565) αμφισβητειται απο μερικους οτι ειναι οντως του Bach. Ειναι/δεν ειναι, ο τυπος ηταν απλα το μεγαλυτερο μουσικο μυαλο που περασε ποτε απ'τον πλανητη. :-* :-* Αλλαγη mood τωρα και παμε σε κατι psych. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 https://youtu.be/dFaYszCy4UY δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Νίκο μ' έσκισες. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2015 αφού με γύρισες στην Victoria και στην Ombre είπα να αποτοξινωθούμε... ;D άντε και με saxευφωνίες ... 8) https://youtu.be/GrmT1J7K1zQ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις