gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Κομματουκλα. @Σαμ Δε σκιαζομαι αφεντικο,εχουμε κι εμεις μπιστολια στην Κρητη. Ξιασου! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Απορροφήθηκα απο το post της magna στο διπλανό δωμάτιο και ξέχασα να πω τις καλησπερες μου στους φιλους... Kalisperes Ωραιο αυτο του Ροΐδη Sucksess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Kalisperes Speres Dine. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα George Ωραίος ο whitesnake - μου θύμισε εναν τύπο named gvour ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα George Ωραίος ο whitesnake - μου θύμισε εναν τύπο named gvour ;D Καλε φιλε Ντινο-επιτρεψε μου να σε πω ετσι-αυτο που ειπες ειναι: ;D Αμα γουσταρεις να τσακωθουμε. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 ^ ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Κομματουκλα. @Σαμ Δε σκιαζομαι αφεντικο,εχουμε κι εμεις μπιστολια στην Κρητη. Κοίτα μη σου συμβεί τπτ τέτοιο ε? https://drive.google.com/folderview?id=0Bx87Q2k7JBs_cXBSWXhqT01kRVk&usp=sharing Άντε μπράβο λαίμαι :D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Τέλος... Επειδη είδα μερικές προσωπικές επιθέσεις που δεν μου καθησαν καλα να πω οτι, προσωπικά, ειμαι εδω γιατι γουστάρω πολυ τον Σαμυ, την magna, τον Γιώργο, τον Στρατο, τον Φωτη, τον Τάκη, τον Τερρυ, τον Τάκη, τον Πάνο, τον Νίκο, τον Κωστα, τον Κωστα, τον Κωστα... Και οτι μου λείπει ο Ατρεας πολυ... Αυριο θα σας πω ποιους γουστάρω να μην γουστάρω Θα βάλω ενα ποτακι και θα περάσω σε reading (listening) mode - μετα απο το σημερινό post της magna there is not a lot to say... Κομματαρα (λαιμαι) Ta λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 lot Άντε πάλι με τον Λοτ Κάτι έκανε αυτός με τας συμμαθήτριάς μου λαίμαι, αλλά δεν ενθυμούμαι τι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις