cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2016 Ησυχία στο Νόιζ εδώ και λίγο καιρό! Λίγα posts, μικρή συμμετοχή από μέλη, καθόλου καυγάδες... ::) :-X, κάτι πήγε να κάνει ο VangelisV αλλά δεν.... :(, τι έγινε; Καλησπέρες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2016 Μετά την ανάπλαση, δεν μπορώ να μπω με το Άει Πάνδ, αυτό συμβαίνει Αναξίμανδρε Ότι καλύτερο ακούστηκε σ' αυτή την αμερικανιά συναυλία αφιέρωμα, πιο κιτς πεθαίνεις, μέχρι και η τραγουδιάρα των Χαρτ έπαιξε Δαυίδ, άσε δε τα ντυσίματα, ακόμα κι αν ζούσε, μετά απ αυτή τη συναυλία θα είχε πεθάνει ο άνθρωπας . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2016 Μετά την ανάπλαση, δεν μπορώ να μπω με το Άει Πάνδ....Ωπα, αραξε. Κατσε για να καταλαβουμε. Εννοεις οτι στο κατσικοχωρι που ζεις παρεα με αλλους 25-30 νοματαιους και 50-60 αιγοπροβατα, εβαλε επιτελους η ΔΕΗ ρευμα? Αυτη η κυβερνηση τελικα κανει οντως εργο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 δεν ξέρω για σας, εγώ αυτόν τον δίσκο τον έχω ψηλά (μα πολύ ψηλά). Απ την εποχή που ο Taylor είχε μουστάκι (και μαλλιά). (ο Lee εντάξει, με γένεια γεννήθηκε... ;D) https://www.youtube.com/watch?v=68ctL0a9z_I με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 δεν ξέρω για σας, εγώ αυτόν τον δίσκο τον έχω ψηλά (μα πολύ ψηλά). Παρομοίως! Τι έπαθε το ipad μωρέ; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 Παρομοίως! Τι έπαθε το ipad μωρέ; μεταξύ του δικού μου και του δικού σου βίντεο χάθηκε ένας σημαντικός αριθμός τριχών και το δικό σου άσμα είναι από άλλον δίσκο γενικώς, αλλά εφόσον συμφωνήσαμε στα βασικά, δεν θα διαφωνήσουμε και στις λεπτομέρειες. :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 Η λίστα Λαγκάρντ δεν μέχει Η λίστα Μπογιαρνς ούτε Τα Παναμόχαρτα ουδολως με αναφέρουν Αδικία (μεγάλη) δεν ειναι? ... Up on the white veranda She wears a necktie and a Panama hat ... https://vimeo.com/43691890 Kalisperes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mark Davies Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 οὐαὶ τοῖς ἡττημένοις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις