Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BfuWXRZe9yA Κομματάρα Βάζω και άλλη μια More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Αδυναμίες είναι αυτές. Τον θεωρώ σαν τον κύριο υπεύθυνο τού ήχου του Bowie και το σόλο του στο Moonage daydream είναι ένα από τ' αγαπημένα μου. Εμ αφού ήτανε ο γλαμπαμάς τι να πιούμε? Ένα τσιπουράκι ? ;D ;D ;D Σωραίος λαίμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως βγάλατε πρόγραμμα 3 ώρες κι αν λέω καμιά κακία ξερς εσύ αγκάπε μου, σε απείλησα εξάλλου με τουφέκι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Αδυναμίες είναι αυτές. Τον θεωρώ σαν τον κύριο υπεύθυνο τού ήχου του Bowie και το σόλο του στο Moonage daydream είναι ένα από τ' αγαπημένα μου. Ω, ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Τα πρωτα χρονια ;D I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Τα πρωτα χρονια ;D Πώ! Τους έφαγε ο Dean Martin... εντάξει τον σκίσανε κι αυτοί με τον τρόπο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα να γράψεις καμιά φουνή εσύ και ο άλλος ο γλαμπαμάς κανά τούμπανο, μη θας πάρει και θας απολύθει λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα να γράψεις καμιά φουνή εσύ και ο άλλος ο γλαμπαμάς κανά τούμπανο, μη θας πάρει και θας απολύθει λαίμαι Δε δεχομεχα απειλες πια αφεντικο,θα παμε επιθεωρηση. ;D ;D ;D Μου φαινεται αδυνατο να το καταφερω. Θα το προσπαθησω ομως οσο μπορω,αληθεια. Δεν ηταν να το πει ο αλλος Γιωργης(Τζονης)η κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Δε δεχομεχα απειλες πια αφεντικο,θα παμε επιθεωρηση. ;D ;D ;D Θα το προσπαθησω ομως οσο μπορω,αληθεια. Κοίτα δεν θέλω να σε βρω νεκρό λαίμαι, είσαι και νέος λαίμαι Θα τα καταφέρεις είναι η αλήθεια, σε έχω εμπιστοσύνη, άσε που ξεύρω και που υπομένεις 8) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις