Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Quiz, τι κιθάρα κρατάω Moog? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Quiz, τι κιθάρα κρατάω fender bullet tele; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 fender bullet tele; Είσαι κατά 33% λάθος, οπότε δεν No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 buena noches amigos δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 buena noches amigos Ay, caramba!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Είσαι κατά 33% λάθος, οπότε δεν Στο Tele έπεσε μέσα? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2016 Στο Tele έπεσε μέσα? :D Δώσαμε ένα στοιχειό, ήπιαμε 33% τι άλλο στο καλό θέτε Καράμπα μουτσάτσος λαίμαι, ήδη είμαι σε προχωρημένες σεζητήσεις , δια να κλείσω συμβόλαιο με τη μπασιάρα και να απαλλαγώ απ τον συνδικάλα νεοφιλελέ το παρΤΕΡΥ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Επιστρέφω με λίγο πιο αναμενόμενες μουσικές επιλογές, όπως με έχετε συνηθίσει! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Ματαιότιτς ματαιοτήτων , τα πάντα ματαιότιτς λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2016 Οι φανατικοί progs μάλλον θα τούς ξέρουν, φαίνεται σπουδαία μπάντα(αυτό άκουσα μόνο) λίγο η χροιά του μικροφωνιάρη μου τα χαλάει αλλά οκ. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις