Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Ωραίος ο... Νταλάρας ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Ωραίος ο... Νταλάρας ;D Πάει και ο παρΤΕΡΙς ξέφυγε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Πάει και ο παρΤΕΡΙς ξέφυγε Πάρε και την συνέχεια φίλος ;) Μιλάμε για πολύ σενάριο ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Πάρε και την συνέχεια φίλος ;) Γέρο ξεκούτιανες, πάρε τώρα και τη συνέχεια να ακούσουν και τπτ σοβαρό τα παιδιά, γιατί αν περιμένουν απ το μπαμπά............ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Πάει και ο παρΤΕΡΙς ξέφυγε Άσε φίλος με τα ζουζούνια. Εδώ έχουμε playlist για να φάμε. ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=t41NWtUxjLY Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Άσε φίλος με τα ζουζούνια. Εδώ έχουμε playlist για να φάμε. ;D ;D Φίλος σε μια ώρα ταΐζουμε λαίμαι ;D Θα το ρίξω στο μπάντζο λαίμαι ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Πριν το φαγητό όμως χορεύουμε και οι τρεις (εγώ και οι μικρές ανηψιές μου). Το Σάββατο χτυπιόντουσαν (χτυπιόσαντε ;D) με αυτά. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Το Self esteem είναι τραγουδάρα, και από τα καλύτερα της μπάντας. Τί μου θύμησες τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 τι έινε oρε παιζάτσα... στο nickelodeon μπήκα?... :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2016 τι έινε oρε παιζάτσα... στο nickelodeon μπήκα?... :) Το εν λόγω το έχω παίξει Ψ φορές με τα ΠΤΠ- την βάρδα πρώτη φορά την ακούω ;D Κάτι μάθαμε σήμερα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις