Guru npap Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Να το βουλώσει και να ζητήσει μια συγνώμη. πως μιλάς έτσι για την ασθενή και οδοιπόρο πάσχει από ανίατη χρόνια ιδεοληπτίτιδα μετα συνδρόμου αλαζονικής μετρίωνΠάθειας... σα δε ντρέπεσαι... λίγος σεβασμός...:P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 πως μιλάς έτσι για την ασθενή και οδοιπόρο Έλα ντε... ;D Γι αυτό αποτίουμε... ΥΓ: Who, η πιο υποτιμημένη σούπερ μπάντα 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 ΥΓ: Who, η πιο υποτιμημένη σούπερ μπάντα 8) και η εγχώρια my generation, η πιο υπερτιμημένη ντούπερ χωρίς σούπερ γενιά... 8) ;D https://youtu.be/cLQJVKP3YlM δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Kαλά επ αφτού δεν τίθεται θέμα, ειδικά ο φμπασίστας τους ήτανε μπασίστας ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=BfuWXRZe9yA Και λέγε εσύ ότι θες για Παστόριες κλπες αηδείες που δεν έβγαλαν ποτέ μουζική No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι πως ήμανε εντυπωσιασμένος όταν σε πρωτογνώρισα με τας παιχτικάς σου δυνατότητες, την ευρυμάθειά σου στα της μουσικής κλπ, όμως.......Παλαιοφρίκουλας κι εσύ ;D ;D ;D Δεν ξεφεύγεις απ τη φόρμα του μπλουζ-έ -χαρντ ροκ ;D Αδυναμίες είναι αυτές. Τον θεωρώ σαν τον κύριο υπεύθυνο τού ήχου του Bowie και το σόλο του στο Moonage daydream είναι ένα από τ' αγαπημένα μου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις