samy paraga Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση, τα καταστήματα τύπου 4-13-7-και δεν γνωρίζω ποιά άλλα ? Σιγά και το θέαμα δλδ και ημαρτόνε . Σφαγή και ΘΑΝΑΤΟΣ άκου Μαρινάκης-Α΄λαφούζιος, Σαβίδιους, Μελησανήδιους κλπ κλπ. Ο θάνατος της αλεπούς, μια στο κεφάλι καθενός και μετά , ησυχία No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Ηπγιες και ση το αμηληχτο νερο.... Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Ηπγιες και ση το αμηληχτο νερο.... Έχεις καμιά διαφωνία? Αν έχεις δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, κλείσιμο στο μαγαζί και να παίζεται το τόπι σπίτι ΣΑΣ και δεν γελάω καθόλου παλιομπατσινίλες 8) στη τελική μη σώσετε και το παίξετε πουθενά, μα πουθενά όλμος. ΠΟΥΘΕΝΑ κι ας χάσουν θέσεις εργασίας αρκετοί που λέεει και ο τάδε, δεν υπάρχει το σπορ πανευρωπαικά και λέτε ότι θέτε για το Μέσι, μόνο μη σας πιάσει καμιά μέση. Οποιοσδήποτε έχει διαφωνία ΔΕΝ τη συζητάμε ΤΕΛΕΙΏΣΑΤΕ σούργελα κλωτσοσκούφιδες........τουλάχιστον σε έναν ιδεατό κόσμο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Έχεις καμιά διαφωνία? Αν έχεις δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, κλείσιμο στο μαγαζί και να παίζεται το τόπι σπίτι ΣΑΣ και δεν γελάω καθόλου παλιομπατσινίλες 8) στη τελική μη σώσετε και το παίξετε πουθενά, μα πουθενά όλμος. ΠΟΥΘΕΝΑ κι ας χάσουν θέσεις εργασίας αρκετοί που λέεει και ο τάδε, δεν υπάρχει το σπορ πανευρωπαικά και λέτε ότι θέτε για το Μέσι, μόνο μη σας πιάσει καμιά μέση. Οποιοσδήποτε έχει διαφωνία ΔΕΝ τη συζητάμε ΤΕΛΕΙΏΣΑΤΕ σούργελα κλωτσοσκούφιδες........τουλάχιστον σε έναν ιδεατό κόσμο ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 ΜΠΑΟΚ ΠΡ$ΕΖΑ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΙΜΠΡΕΖΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΚΑ ΦΙΛΤΡΑΤΕ Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Εγω, πάντως, τσιμπάω, Στρατο Να, βρήκα τον Tim και εδω μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Αυτη την εξαιρετικη μπαντα απο τη γειτονα χωρα It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Δεν έχουμε ποτάμια... δεν έχουμε πηγές... Δεν μ' αρέσουν πια οι μουσικες... Εκτός αν ειναι (ήταν) σαν κι αυτο: Ή σαν αυτές που βάζει ο φΑζιος... Ή εκτός κι αν τις έχουν γράψει "γνωστοί" Ή (και κυρίως) εκτός κι αν ειναι live. Τότε φχαριστιεμαι τα πάντα... απο νταούλι μεχρι κλασσική (καλα κλασσική οχι) Δεν εχω μουσικη παιδεία. Κι ούτε γουστάρω ν' αποκτήσω. Θα κατεβάσω όμως τον τελευταίο Connely (νομίμως, μη βαράτε) Και θα τον αρχίσω με συνοδεία εκείνο απο την Κολωνια... (Δεν κολώνω*, λαιμαι... Οχι... ΜΠΕΕΕΕ!!, ρε, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!) * άσχετο ρήμα, που όμως ταιριάζει με την Κολωνια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2016 Έχεις απόλυτο δίκιο Νίκο μου. Προσπαθώ να σας "πιάσω" με μουσική που ίσως κανείς σας να μην ακούει σε μια τυπική του μέρα. Να βρω κάτι που να σας αρέσει μέσα στην διαφορετικότητά σας. :) Να μην είναι ροκ ή πάνκ ή ... ... αλλά και μουσική που να μην άπτεται μόνο της τεχνικής αλλά προπάντων (φυσικά) της αισθητικής (τουλάχιστον της δικής μου). ναι βρε... και τα καταφέρνεις και μια χαρά... πλάκα έκανα... :D όσοι έχουν το ελάττωμα να σκέφτονται, έχουν πολλά περισσότερα κοινά σημεία από όσα νομίζουν ή θα ήθελαν σε πρώτο χρόνο έκθεσης να φαίνονται... ;) :) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις