Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Λουκ του σι λαίμαι, θα μπορούσες και να έχεις φάει μια μοζάικ λαίμαι και πάλι θα έψαχνες γιατί ο Βλάκμουρ, όχι μόνο δεν είχε ποτέ R'N'B μπάντα, αλλά και γιατιί ο Καυμένος χάνει και κερδίζει συνέχεια κιλά No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Μαθε μπαλιτσα λεμεεεεεεεεεε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Μαθε μπαλιτσα λεμεεεεεεεεεε....... Πραγματικά, πότε θα βγάλω μια αστυνομία γούτσου- γούτσου και θα μαζέψω όλους τους τύπους που ακόμα ακούνε Χαμουνδ, δεν ξεύρω. Κάτι Ντορς, ΔΠ, Λυνερδε σχοινέ και κάτι τύπους του στυλ Καμήλ, Άλανε Πρασόνε, Βαγγέλη Παπακωνσταντίνου και Παπατανατσίου, Στυξ, Σταξ και B.o.c............σκούπα, φαράσι και ανακύκλωση ρε ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Τελευταιο λεμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Κομμάτι μουσακά, πριν την οινοποσίαν, για τη μπάκα σου ρε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 welcome back... αχ... είμαι συγκινημένους ο άνθρωπας... :'( :-* ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 welcome back... αχ... είμαι συγκινημένους ο άνθρωπας... :'( :-* ;D Δε βαριέσαι, επαέ χαρίζουν κιθάρες squier μάλιστα, δεν πειράζει, εγώ θα φωνάξω στο επόμενο και τελευταίο μου λίβε το Κιθ και να δεις που θα έρθει και δεν έχει καμιά σημασία, απλά γιατί θα παίξουμε μουσικούλα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2016 Επιτέλους μ' άφησαν λίγο τα θηριάκια (οι δίχρονες δίδυμες ανηψιές μου) να ηρεμήσω και να ακούσω κι εγώ λίγο μουσική, αφού πριν πάνε για ύπνο είχαν ανέβει και οι δύο πάνω μου και πηδούσαν με τα πόδια τους στο στήθος μου ενώ ήμουν ξάπλα στο χαλί. Να είστε πάντα καλά Βάγια μου και Βασιλική μου, κι ας μου πατήσατε την καρωτίδα με τα χορευτικά σας. :) Από τον "Τάτο σας" αυτό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις