fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 γιατί και μ@λ@κία έχει τα όρια της :P Μπααα, δύο γυναίκες μου έμειναν για πάντα πιστές και με ακολουθούν παντού. Η σκιά μου και η μ@λακία μου. θα ξανά αλλάξω κανάλι, Όσο και να τα αλλάζεις, πάλι θα ψάχνεις από πού μπορεί να αλλάξει κάτι. ΦΙΛΙΑ στα μικρούλια. :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ωραίο riff και παίξιμο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 ΦΙΛΙΑ στα μικρούλια. :-* Θα τους τα μεταβιβάσω θείο Στράτο :D ΥΓ: Βάλε Star λαίμαι- βρέχει σανό... κατακλυσμός από σανό :P all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Θα τους τα μεταβιβάσω θείο Στράτο :D ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ :-* :-* :-* :-* :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 (Το παρακατω ποστ περιεχει τοποθετηση προϊοντων) Ααααααχ! Στυλωθηκα ρε Samy... Με την ευκαιρια αυτη, θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια απο το φιλοξενο βημα του ΝΟΙΖ τις παρακατω εταιρειες που επιμεληθηκαν το δειπνο μου. Την κυρα-Αργυρω απο το "Κύμινο" για τον απολαυστικο mouzaka και το ζυμωτο ψωμι της. Τη φετα "Ηπειρος". Το εμφιαλωμενο νερο "Διρφυς". And last but not least, τον καφε Cappuccino Chocolate της "Nescafe". Μουσακά ρε θηρίο- και μάλιστα τέτοια εποχή; Άξιος.Περναγα εξω απ'της κυρα-Αργυρως και μου μυρισε... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Περναγα εξω απ'της κυρα-Αργυρως και μου μυρισε... ;D Α, νόμιζα ότι έφτιαξες εσύ- τότε μπράβο στην κ. Αργυρώ 8) Εγώ φτιάχνω μουσακά, αλλά το καλοκαίρι, που είναι η εποχή των λαχανικών του- γενικά το έχω για καλοκαιρινό φαγητό. Αλλά αν περνούσα από την κ. Αργυρώ και μου μύριζε, θα τον τσάκιζα. ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Οχι, mouzaka δεν φτιαχνω. Η μανα μου φτιαχνει μερικες φορες, σπανια πλεον. Αλλα γι αυτο υπαρχει η κυρα-Αργυρω. :P Βαρυ φαι παντως, δεν ειναι να το τρως πριν τον υπνο. Κανονικα ηταν να το φαω το μεσημερι, αλλα ειχα καποιες δουλειες να κανω, μετα ειχα προβα ως τις 9+, και οριστε, εφαγα μεσημεριανο στις 12 παρα το βραδυ... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2016 Άντε να δω τι συναυλία θα βγάλουν οι Παράγκααααζ με όλα τα τα πανκιά που μάζεψα επαέ. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις