Guru npap Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Βλαχομπαρόκ παπούδια πε το παίζουν πανκ τζόβενα, ταύτο είθτε λαίμαι γερομπαμπαλίδες Α ρε Χούλιο, έφυγες νωρίς νενές No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Που είσαι ρε Στράτο να βάλεις μια τάξη.....ξεφύγαμε.... ::) [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Που είσαι ρε Στράτο να βάλεις μια τάξη.....ξεφύγαμε.... ::) Καλός με ακούγεταινε ούτος ο Στράτος, κρίμαι που ο Χούλιος έφυγενενε νωρίσε No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Samy (ή όποιος κι αν είσαι.... ::)) σεμνά....... θα πλακώσουν οι mods και θα κλειδώσουν το θέμα.... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Να προτείνω κάτι για δείπνο στον Καταρράκτη... και να σας χαιρετήσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 όποιος μελέτησε το star και με έκανε και το άνοιξα αυτή την αποφράδα στιγμή του πέμπτου φανερού ρανδεβού, να του καεί το βίδεον (ελπίζω να μην έχεις ;D)... α ρε κόσμε τέλει(ωμέν)ε.... :-[ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 και να σας χαιρετήσω... Σα δε νδρέπεσαι γερομπαμπαλή πανκ, αύριο το πορνό με τη σύζυγο δι αγοράν Χαμουνδ https://www.youtube.com/watch?v=7mCK05dgwgU No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 να του καεί το βίδεον (ελπίζω να μην έχεις ;D)... Χωρίς πλάκα, έναν μόνο ξέρω που παρακολουθεί ταινίες ακόμα από βιντεοκασέτα..... ::) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Να προτείνω κάτι για δείπνο στον Καταρράκτη...Ωραιο, αλλα...Μολις εβαλα στον φουρνο για ζεσταμα ενα τεραστιων διαστασεων κομματι μουσακα. :P Βραδυ βλεπεις, να φαω κατι ελαφρυ... ;D Παω για ενα γρηγορο ντουζ, και μετα μασα βλεποντας τον Νικολακη με τον Ηγετη μας στο STAR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις