Guru npap Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 :P δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχει γιομήσει το πόρδουμε βρωμοπάνκιδες λαίμαι https://www.youtube.com/watch?v=7ulDc8R4uhA Ήμαρτόνε δλδ, πρέπει να λάβει μέτρα η διοίκησις No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους...... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο το φιλμ, το revenant, μου θύμισε Ροδόπη... Το παρακατω, παλι, όχι Νταμ, νταμ, νταραμ, νταραμουνταρα Καλησπέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο το φιλμ, το revenant, μου θύμισε Ροδόπη... Το παρακατω, παλι, όχι Νταμ, νταμ, νταραμ, νταραμουνταρα Καλησπέρες Ντίνο καλησπέρα. Βλέπω ότι το έριξες στο... έντεχνο. Άξιος ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 O Λάκης και ο SF φταίνε, Τερυ Καλησπέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Ας ακόσουμε κανά σοβρακώ άσθμα, καθότι επαέ, όλο κάτι αλήται πανκς κεκλοφοράνε και συζύγοι μπερμπάντιδενες No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 κομματάρα λαίμαι (και το εννοάμαι κιόλαναι)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2016 Έλα μ@υνί στον τόπο σου Ο ένας, ο γεροντογιαπης, έχει μπλέξει με κάτι swot analysis (και παίρνει και άριστα_μπράβο απο τον yameth), ο άλλος βανει DK, ο Καταρρακτης δεν βλέπει STAR... Δεν πάμε καλα μέσα... (ενώ έξω, ε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις