Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις δίκιο ρε Νίκο, αλλά μετά από αυτό: http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/556723/sok-gia-tis-neares-thaumastries-tous-dialuodai-oi-boys-and-noise/ που διάβασα σήμερα, δεν λειτουργώ.......Έπαθα ένα τραλαλά, ένα κατιτίς.... :-[ Αφού, απ'την στεναχώρια μου, σκέφτομαι να κάτσω να γράψω πάνκ κομμάτι...... Συγνώμη δηλαδή, αλλά ποιοι είναι αυτοί οι πως θεν τους λεν, που δημιουργήθηκε και υστερία; ::) Η μήτηρ τους, τους γνώριζε; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Να βάλουμε και κάτι αισθαντικό, καθόσον επαέ μέσα όλοι οι τσαπροπάνκς, είστε δια τα μπάζα No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Συγνώμη δηλαδή, αλλά ποιοι είναι αυτοί οι πως θεν τους λεν, που δημιουργήθηκε και υστερία; ::) Η μήτηρ τους, τους γνώριζε; Σε βρίσκω αδιάβαστο Τέρυ, δημοσιογράφος άνθρωπος.......... Χωρίς πλάκα, δύο (2), φορές ήρθαν στην Αλεξάνδρεια και τις 2 έσκισαν..... ;D Γκρουπάρα, ασχέτως εάν η μουσική πίσω τους ήταν κονσέρβα :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Ρε σεις Ποιος ειναι τελικα αυτος ο μαυρομουρης; Αποκλείεται να ειναι νέο μέλος με 100 posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Σε βρίσκω αδιάβαστο Τέρυ, δημοσιογράφος άνθρωπος.......... Χωρίς πλάκα, δύο (2), φορές ήρθαν στην Αλεξάνδρεια και τις 2 έσκισαν..... ;D Γκρουπάρα, ασχέτως εάν η μουσική πίσω του ήταν κονσέρβα Στην Αίγυπτο; Τι έχω χάσει ο γέροντας; ??? all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Ρε σεις Ποιος ειναι τελικα αυτος ο μαυρομουρης; Αποκλείεται να ειναι νέο μέλος με 100 posts Είμαι παλιό μέλος που είχα άλλο nickname και ήμουνα εκτός για πολύ καιρό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι παλιό μέλος που είχα άλλο nickname και ήμουνα εκτός για πολύ καιρό. :) Η άνεση φαίνεται... Ακούστε και κανα τραγούδι της προκοπής, ρε ξενερωτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Τι πινετε ρε σουστηδες.... άρπα το... ;D ;D ;D https://youtu.be/bExmRKqN5eE Tι μου θυμησες ωρε Npap... ;D Κλασσικος ο Πυθουλας. Εχω εναν φιλο που εχει 2 CD του υπογεγραμμενα παρακαλω. ;D Ο τυπος εχει τρελο κολλημα με τον Καζαντζιδη. Πριν αρκετα χρονια ειχε φαει ενα φλας και εναν χειμωνα την εβγαζε στην παλια γεφυρα της Χαλκιδας, αραζε το αμαξι πανω στο πεζοδρομιο με ανοιχτες τις πορτες, το CD player στο τερμα με τραγουδια του Καζαντζιδη κι ο Πυθουλας εξω απ'το αμαξι να τραγουδαει και να χορευει ως το πρωι. ;D Ωραιος τυπος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Οι φίλοι μου λένε οτι ο Ηλίας δεν άρχισε ακόμα και να παω... Έχει, λένε, θέση να ακουμπήσω το γέρικο κορμί μου Την κάνω 29 λέπτα για το Tin Pan Alley - χωρίς το ψάξιμο για παρκάρισμα Τα λεμε, λαιμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 μεγάλη μορφή ο Πύθουλας, αλλά όπως είπα και παραπάνω στον Τέρυ εδώ είναι σε συνάντηση κορφής με τον έτερο τεράστιο Θανάση Χάρο και εκτινάσσεται εις την ν το άσθμα... ;) ;D @ Ντίνε καλή διασκέδαση αλλά μην τρέχεις... θα σε συγχωρήσουν οι ΤPA αν αργήσεις λίγο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις