Dinosp Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Φοβερά κομμάτια φΑζιε - φοβερά... εκπληκτικά!! Θα τα λουπαρω Παρά τις διάφορες μας έχουμε ομοιότητες στα γούστα Έμενα μου άρεσαν πάντα οι ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΙ στίχοι Εσένα και οι ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ μουσικες Και οι δυο απεχθανόμαστε τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Πες μου τώρα ότι δεν το ξέρεις. Κι άντε δεν το 'ξερες, δεν το κατάλαβες? Φυσικά και είμαι τρελός, για δέσιμο είμαι. Απ την άλλη σκεύομαι πως όλα θα πάνε καλά ε? Και τι στα διάλα συμβαίνει με τους υπολοίπους ε? No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stet Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 Steve Vai και Sebastian Bach διασκευάζουν Rush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2016 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stet Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=cGSdVdukq0w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 ότι του λείπει καθενός ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Άλλες, μεν, οι βούλες των ανθρώπων... Άλλα, δε, ο Θεός κελευει (τουλάχιστον δεν πήγαν χαμένα τα εισιτήρια) Ρε τρόλεϊ, ήμαρτον με αυτα τα σημεία στίξης. Δεν υπάρχουν στον γραπτό λόγο οι δυο τελείες. Ή μία, ή τρεις... Εκτός και αν εισαι αναρχοαυτόνομος ληστοσυμμορίτης, όποτε βάζεις όσες τελείες γουστάρεις. Ομως στην περίπτωση αυτη τα ("απρόσκοπτα") μαθήματα ορθογραφίας ειναι μάλλον άκυρα. Άντε μην τα παρω και το ρίξω στις τσιπούρες... (ελάφ, ελάφ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2016 Άλλες, μεν, οι βούλες των ανθρώπων... Άλλα, δε, ο Θεός κελευει (τουλάχιστον δεν πήγαν χαμένα τα εισιτήρια) Φίλος κατ αρχάς συγχαρητήρια, το μαγαζί ανακοίνωσε καλά νούμερα ;) 8) Τα εισιτήρια; Για που το έβαλες; (Ακολουθεί άσμα μέταλ της εποχής μου) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις