Dinosp Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό npap... Ή έχεις πέσει θύμα απαγωγής ή σου έχουν χακάρει τον λογαριασμό ::) Διαφορετικά η περίπτωση αρχίζει να θυμίζει επικίνδυνα αυτό... Ανησυχώ Τερρυ Κάτι δεν παει καλα Πριν λιγο μου έστειλε το παρακατω πμ Φίλως, άκουσε λιγη ποιοτική μουσική [soundcloud] [/soundcloud] Ο,τι καλυτερο έχει γραφτεί απο μέλος του Νοιζ, λαιμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Ανησυχώ Τερρυ Κάτι δεν παει καλα Πριν λιγο μου έστειλε το παρακατω πμ Χμμμμ.... έβαλε και Rush... Το μυστήριο πυκνώνει. Σε λίγο θα μας πει ότι αποκηρύσσει τον... ληστοσυμμοριτισμό και θα συνταχτεί με εμάς, τους νοικοκυραίους ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Σε λίγο θα μας πει ότι αποκηρύσσει τον... ληστοσυμμοριτισμό και θα συνταχτεί με εμάς, τους νοικοκυραίους ;D Αν το κάνει και αυτο θα πρεπει να ενημερώσουμε τον Σφακιανακη, νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Παρακολουθώντας τώρα κάτι αστραχάν Συριζαίους στα Τρίκαλα- που λίαν συντόμως θα βάλουν ξύλο και στα μπατζάκια τους- νομίζω ότι κατάλαβα τι κάνει ο Παράγκας... Για να το πω εύσχημα, κάνει μια στροφή προς την πραγματικότητα. ;) ;D ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ Glory Glory Hallelujah ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Πίσω ντραγκαντρούγκες πάνκιδες, ακούστε μουσική λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2016 Πίσω ντραγκαντρούγκες πάνκιδες, ακούστε μουσική λαίμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 λτατεφι ρυτε δε σταρωγου ποτατι, τιγια τα πωβλε, λαο λαο ποδανα μαιλαι... ::) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Αν το κάνει και αυτο θα πρεπει να ενημερώσουμε τον Σφακιανακη, νομίζω... Ξεκινάω μαζί του συνεργασία, νομίζω......... Τι να καταλάβετε βρωμοπάνκιδες από τέχνη No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2016 Ειμαι στα 57 - ΟΚ? Don't ask me nothing about nothing... I just might tell u the truth - OK? Enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις